perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Kaisa hoitaa kotia

Ikään kuin viikonteemana on ollut kotityöt. Joka päivä kun olen tullut töistä, olen tyhjentänyt tiskikoneen ja laittanut likaiset astiat koneeseen. Tämän viikon ruuatkin olen aika lailla huolehtinut ennen kuin avokki on tullut töistä (yleensä avokki tekee ruuat).

Tänään kävin jo aamulla koulussa kun päiväpuolella alkoi sama kurssi kuin meillä, mutta paremman opettajan vetämänä. Ja mieluummin minä käyn koulussa perjantaina päivällä kuin lauantaina aamulla. Minullahan on siis huomenna vapaapäivä! Tänään kun jaksaisi vielä illalla mennä fysiikan tunnille, niin sitten voisi heittäytyä viikonlopun viettoon niin kuin normaalit ihmiset.
Kun tulin koulusta viikon teema jatkui. Laitoin tiskikoneen ja pyykkikoneen laulamaan ja pesin vielä vessankin. Huh, tämä on vain se aika kuusta. Kyllä minä ensi viikolla palaan ennalleni…

Olen saanut viikolla aikaan myös askarteluja. Anskun kanssa sovittiin yhden kortin vaihto aiheella kenkä. Kortti on jo valmis ja odottaa vain postitusta.
Seinäkalenterin puutteesta kärsineenä sain askarreltua myös kalenterin tammikuulle. Sininen tyhjä osa kaipaa vielä jotain, mutta saa nähdä saako siihen lisättyä mitään ennen tammikuun loppua.

Askarteluihin liittyen Salainen Askarteluystäväni yllätti minut tänään pienellä paketilla. Siinä oli postikortteja ja magneetti. Magneetti pääsee jääkaapin oveen saman sarjan muiden magneetti joukkoon. Vanha mainos miettii vielä paikkaansa –rakastan kaikkia vanhoja mainoksia ja sille ei mikä tahansa paikka kelpaakaan. Toisesta vintagekortista on jo päässä valmistunut kortti, mutta ei paljasteta vielä kenelle. ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava nähdä että lähetys on tullut perille ja sisältökin oli mieleinen, ettei mennyt ihan metsään niin sanotusti.

Hauskaa viikonloppua!

T: Salainen Askarteluystäväsi