keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Yksi odotus on päättynyt

Yksi odotus päättyi tasan kaksi viikkoa sitten kun perheemme uusi jäsen päätti syntyä viikkoa ennen suunniteltua sektiota. Kaverihan oli kääntynyt viime metreillä perätilaan, jonka vuoksi suunniteltiin sektio. Kaveri vaan päätti ettei jaksa odottaa niin kauaa.

Mies ei tietenkään sitten ehtinyt mukaan leikkaukseen, kun oli töissä toisella paikkakunnalla, mutta onneksi minulla oli sisko tukena ja turvana. Kaikki meni kuitenkin aika nopeasti ja piikkikammosta huolimatta kaikki sujui hyvin. Terve tyttö sieltä tulla tupsahti, vaikka kaikki arvelivat mahan muodon perusteella että kyllä sieltä olisi poika tulossa.
Siskoni oli vauvan kanssa siihen asti kun mies ehti paikalle. Minä itse pääsin heräämöstä vasta monen tunnin kuluttua. Voi sitä tunnetta kun lopulta näin mieheni ja pienen tyttösemme!

Nyt ollaan oltu viikko kotosalla ja opetellaan rytmiä. Pienellä vaan meinaa olla mahanpuruja, mikä on tietenkin vanhemmille sydäntä särkevää. Tänään käytiin pienen kanssa vyöhyketerapiassa. Jospa se auttaisi.

Päivät menevät nopeasti sillä pienen rytmi on vielä hakusessa ja päiväunet lyhyitä. Mitään omia puuhia en ole ehtinyt tehdä lainkaan.

Vielä ei osaa oikein miettiä joulua. Mies on meillä laitellut jouluverhoja ja leiponut pipareita minun piristykseksi. Kaipa se joulu sieltä tulee sen kummemmin odottamattakin. Kaikkea tekisi mieli puuhastella, mutta pieni menee nyt edelle. Pitää vaan asennoitua niin että tämä joulu on nyt tällainen. Paras lahjahan me ollaan jo saatu!

13 kommenttia:

Heli R kirjoitti...

Onnea valtavasti koko perheelle, saitte ihanan joululahjan!

Lintsi kirjoitti...

onnea sylintäydeltä koko perheelle! ihanaa vauvantäyteistä joulua!

Tellihani kirjoitti...

voi onnea pienen prinsessa perheelle ja kyllä se joulu sieltä tulee enenpiä miettimättäkin.

Kaisa kirjoitti...

Paljon ONNEA pienen tytön tuoreille vanhemmille!! mitkäs oli muuten neidin mitat kun päätti jo aiemmin saapua..? ;) ihana joululahja tosiaan!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kovasti teille!

t. tiina

Tuomi kirjoitti...

Onnittelut pienestä nyytistä tätäkin kautta <3

Kangaskasa kirjoitti...

Lämpimät onnittelut nyytin johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

Tytöllänne on mahtava syntymäpäivä..nyt kummitätsysi ei koskaan unohda hänen syntymäpäivääsi - ja ikäkin on helppo laskea kummitätsyn ikä - 50! T. kummitätsy 50 v 2 vkoa 2 pv

Täti Sininen kirjoitti...

Onnea pienen prinsessan johdosta!

Näppi kirjoitti...

Oikein palijon onnea koko perheelle ihanasta joululahajasta jonka saitte hieman etukätteen. Vauvan mahakivut on joskus niin kovia että on siinä ite vallan kauhuissaan ku ei toista pysty auttamaan. Toivottavasti vyöhykeyerapia auttaa, meillä on saatu siitä apuja vauvoilla aikanaan. Jouluiloa! Tulee se joulu vähemmälläki laittamisella.

Päivi kirjoitti...

Oi, paljon onnea (vaikkain laiskalta bloggarilta näin paljon myöhässä).
Ihana joululahja, varmasti on ikimuistoinen joulu ilman hössöttämistäkin :)
Nauttikaa <3

henna (vaaleansininen pantteri) kirjoitti...

Paljon onnea pienen tytön perheelle!

lehtipollo kirjoitti...

Ai tänne kuuluikin tällaista... paljon onnea pienestä! <3 Toivottavasti masukivut pian helpottavat.