maanantaina, marraskuuta 15, 2010

Äitiysloma

Äitiysloma on alkanut melko kiireisenä. Joululahjojen tekokin jäi tauolle kun kaverin kanssa päätettiin osallistua ensimmäistä kertaa myyjäisiin. Kaksi viikkoa tuli puuhasteltua oikein urakalla. Minulla oli myynnissä heijastavia rintamerkkejä, käsinpainettuja muistikirjoja, kahvikuppikynttilöitä ja magneetteja. Myyjäisistä jäi tosi hyvä mieli ja varmasti menemme ensi vuonna uudestaan.

Myyjäisvalmistelujen ohessa osallistuin kankaanpainoseulan valotus kurssille. Tykkään noista kankaanpainojutuista ja viime jouluna sainkin seulan lahjaksi. Seulan valotuksessa saa kuitenkin seulaan ihan erilaisia kuvia kuin itse pystyisi paperisabluunalla tekemään. Yritin valita seulaan mahdollisimman monipuolisia kuvia. Pöllön kuvan on minulle kummityttöni piirtänyt. Oli kuulemma ajatellut minua sitä piirtäessään.
Nyt siis takaisin joululahjojen tekoon...

2 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Kaunis pöytä, ei tainnu muilla olla mitään noin ihanaa myynnissä!

Kaisa kirjoitti...

Ihana juttu tuo myyjäisiin osallistuminen.. itsellä olisi kanssa haaveissa moinen, korttien myyntiä jossain myyjäisissä, mutta ensin pitäisi vain saada tehdyksi myytävää ;) ahkera olet kyllä ollut!! :) niin koskas sulla olikaan se laskettu aika? mun vauva on jo kohta 5 kk vanha! <3 niin se aika sit vaan menee, huoh! perjantaina kädentaidon messuille Pirkkahalliin. =) saas nähdä miten vaunujen kans siellä sujuupi..