lauantaina, lokakuuta 23, 2010

Reissuelämää

Kuukausi on taas vierähtänyt todella nopeasti. Ehkä se johtuu siitä, että olemme viettäneet reissuelämää. Mies aloitti töissä projektissa, joka täytyy hoitaa toisella paikkakunnalla. Hän on siis viikot reissussa. Minä olen yrittänyt keksiä itselle tekemistä ettei yksinolo kävisi sietämättömäksi. Olen vieraillut pariin otteeseen äitin luona ja yhtenä viikkona olin sitten miehen matkassa pari päivää. Pitkään reissuun en voi kuitenkaan lähteä sillä minulla on äitiysjooga keskiviikkoisin ja käsityökoulu torstaisin.

Siskon ja kaverin kanssa päästiin käymään Oulun käsityö (Naisen maailma)-messuilla. Olihan siellä katseltavaa vaikka kuinka! Tapion lankatalolta tuli ostettua lankaa ja Ideriltä ensi vuoden (keikka)kalenteri.

Siskon kanssa käväistiin myös Ruotsissa. Shoppailupäivä Haparandan puolella piristää kummasti vaikka ostokset jäivät pieniksi ja jalat alkaa tässä vaiheessa raskautta väsyä. Oli kuitenkin mukava päivä (koko päivähän siellä reissulla tosiaan aina menee!) siskon kanssa kun pidettiin taukoja ja siskokin sai ensimmäistä kertaa maistaa Ikean lihapullia! Minulla suurin ostos taisi olla kangas, jolla ajattelin päällystää vanhan nojatuolin.

Tällä viikolla oli Peukusta lomaa, joten piti kehitellä jotain muuta torstai-illaksi. Peukusta sain kuulla, että Osviitasta saa vuokrata rintamerkkikoneen, joten ei muuta kuin tehtailemaan merkkejä! Jo pitkään olin suunnitellut tekeväni heijastinmerkkejä (sain idean taiteiden tiedekunnan myyjäisistä), mutta aikaisemmin en tiennyt mistä saisin koneen lainaan. Sain tehtyä kasan heijastimia ja illan päälle sain idean vielä tehdä merkkejä kuviopapereista ja lehdestä leikatuista teksteistä. Kutsuin myös isomman kummityttöni kokeilemaan laitetta ja hän teki merkkejä kankaasta. Kiva kasa merkkejä saatiin yhdessä aikaiseksi. Aion kyllä hakea koneen lainaan joskus toistekin.
Tässäpä merkki heijastinnauhasta ja pitsiverhosta. Merkit ovat kooltaan 55 mm.
Täällä sataa lunta! Ihanan valkoista ja valoisaa! Kyllä nyt on taas uutta virtaa tehdä joululahjoja! Hyvällä mallilla jo olenkin. Toivon, että loputkin valmistuvat ennen esikoisen syntymää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihan älyttömän kiva toi heijastinpitsi-merkki! iski kateus! :D jos sulla on niitä ylimääräsiä niin voin ostaa ;D

terv. serkku jyväskylästä

Näppi kirjoitti...

Kaunis rintamerkki ja vielä heijastin samassa. Tuohan on erinomainen joululahajaidea. Koita aika saada kulumaan kotosalla, mukavia reissuja olit kaikesta päätellen tehenykki.