torstaina, syyskuuta 30, 2010

Vauvaa varten

Vauvaa varten alkaa kaikki olla valmiina. Vauva saa huoneekseen minun entisen käsityösoppeni, joten minä roudasin kaikki omat tavarani vielä tyhjillään olevaan huoneeseen.


Vaunut ja turvakaukalo jalustoineen hankittiin jo elokuussa kun haluttiin nuo vaunut ja niiden valmistus on lopetettu. Piti siis tilata kun ne vielä sai. Mies valitsi vaunujen värin. Eipä siinä, hienot ovat minustakin. Turvakaukalon väri oli itsestään selvä kun otettiin auton värinen. :)
Vaunut ovat siis Emmaljungan Smart Duo -yhdistelmät ja turvakaukalo on Maxi-Cosin Pebble.

Hylly ja pinnasänky ovat Ikeasta. Virkkukoukkusen juliste kehystettiin Ikean kehykseen. "Hoitolaukku" on R-Collectionin ja ostin sen kesälomareissulla.


Sänkyyn mies valitsi ihanan värikkään reunuksen Ikeasta. Lakana ja äitiyspakkauksen reunus on ommeltu normaalikokoisesta lakanasta. Pussilakana on ommeltu Ikean normaalikokoisesta pussilakanasta ja siitä tulikin vauvalle kaksi pussilakanaa.


Vauvalle halusin ommella tilkkupeiton. Ompelin sekä vaaleansini- että vaaleanpunasävyisen peiton kun emme tiedä onko tuleva perheenjäsen tyttö vai poika. Peitoissa on taustana valkoinen flanelli ja välissä fleece. Peittojen koko on noin 60 x 70 cm.

Vaatteet olen pyykännyt valmiiksi ja muutama kirja piti ostaa kirjakaupan alesta.

4 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Kaunista! Kyllä tuolla huoneessa pikkuisen kelpaa köllötellä.

Anonyymi kirjoitti...

HEI,
ehdin jo odotellankin kuvia vauvelin huoneesta, kun kerroit sen olevan jo valmiina. Ihanan söpöltä kaikki näyttää. Nyt vain jännitän, syntyykö vauveli kummitätisi 50-v päivänä...? Terkkuja ja hyvää vointia. Kummitätsy

Kaisa kirjoitti...

Hei HYVIN pitkästä aikaa! Paljon on tapahtunut tässä ajan kuluessa... En tiedä miksi on niin vaikeaa löytää aikaa käydä koneella lueskelemassa blogeja saati päivittää omaa (kommentoinnista puhumattakaan..)

Paljon onnea tulevan pienokaisen johdosta! Itse tiedän, miltä tuo kaikki tuntuu :) tulihan minusta reilu vuosi sitten pienen pojulin äiti.

Mutta ihanaa jatkoa ja onnea paljon!!!
T. Kaimasi täältä "etelästä" :)

Heidi kirjoitti...

Vastavierailulla... Onnea loppuodotukseen! Kivan näköinen on tuo vauvelin huone ja ihanat nuo tilkkupeitot! Kokemuksella voin sanoa, että on hyvä kun kaikki on ajoissa valmiina, meille kun "lähtö" tuli kolme viikkoa etuajassa ilman ennakkovaroitusta... Itsekkin innostuin Nuppu-peittojen myötä taas tilkkuilusta, sormet syyhyää ja nyt vain keräillään kankaita...