sunnuntaina, elokuuta 01, 2010

Kesäseikkailuja

Lomat ovat nyt takana päin. Monia seikkailuja mahtuu edellisiin kolmeen viikkoon. Pihan laiton lisäksi ollaan juhlittu Herran kolmekymppisiä ja ollaan tehty kaksi reissua etelään.

Lomareissulla käytiin Kokkolassa, Vaasassa, Kuopiossa ja mökillä. Aika pliisu reissu oli. Kaupungeissa ei ollut niin paljon nähtävää mitä annettiin ymmärtää. Toki jotain kivoja yllätyksiäkin oli. Matkalla Kokkolasta Vaasaan poikkesimme Runebergin mökillä ja sikurimuseossa. Reissun lopuksi menimme mökille, mutta olin reissusta niin uupunut ja koti-ikävissäni, että halusin vain kotiin. Ei siis tullut mökin rauhastakaan nautittua.

Toinen etelän reissu tuli vastaan kun päätimme vihdoin päivittää auton. Eikun taas nokka kohti Kuopiota auton vaihtoon. Seikkailuhan siitäkin tuli kun autosta hajosi ilmastointi 20 km ostamisen jälkeen. Ei silloin 36 asteen helteessä paljon naurattanut. Monien vaiheiden jälkeen olemme kuitenkin onnellisesti kotona.

Viikonloppuna käytiin kummitytön kanssa perinteisellä koulutarvikeostoskierroksella. Lisäksi saatiin siivottua ja käytiin mustikassa. Nyt totutellaan taas arkeen.

Ei kommentteja: