torstaina, heinäkuuta 15, 2010

Lomatunnelmia.

Eihän mulla tietenkään mitään lomaa tälle kesälle ollu tiedossa kun vasta vaihdoin työpaikkaa. Onneksi työnantajalle sopi, että otan omaa lomaa. On se mukavaa välillä irtautua arjesta pitemmäksi aikaa.

Pitkään nukkumisesta on saanut vielä unelmoida sillä ollaan herätty siinä seitsemän aikoihin kun arkena herätään vasta kahdeksalta. Syy aikaisin heräämiseen on tämä: Vihdoin päätettiin laitattaa takapiha kuntoon. Ojat on kaivettu uudelleen auki, salaojat laitettu ja nyt vielä vaihdetaan vanhan maan tilalle kunnon multaa, että nurmikko jaksaisi kasvaa.

Että tämmönen loma meillä. Mites teillä?

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Moikka hyvin piiiiiitkästä aikaa! Kesä ja lomat ovat menneet nopeasti, tosin olen "aina lomalla";) ainakin toistaiseksi. Hoidan pientä poikaamme kotona. Mutta lomaa oli miehellä ja kaikkea mukavaa ollaan touhuiltu :) ehkäpä tästä pikkuhiljaa alan ehtiä koneelle tai nettiin useamminkin. Täytynee ainakin yrittää.

Ihanaa kesän jatkoa!!

Kaisa 2 ;) kirjoitti...

heh..täälläkin kirjoittelee Kaisa :D kaimat vauhdissa! =)

Mulla kans pitkä "loma" edessä.. (vauva syntyi juhannuksena 26.6. ja tyttö tuli =) ) tosin eipä tässä hirveästi ole vielä ehtinyt touhuileen saatika lomaileen, kun hoidan vauvaa ja koitan pitää huushollia jonkinmoisessa kuosissa..Nyt tosin tehtiin miehen kanssa pieni kesälomareissu, kun niin se hänenkin 5 vko loma vaan hurahti.. käytiin Raumalla yhden yön reissussa ihastelemassa vanhaa raumaa ja vähän shoppailtiin ihanissa pienissä putiikeissa! aivan ihastuttavaa oli!ihanaa oli myös, kun pitsiviikko oli menossa ja sen yksi "ohjelma" oli vanhalla raumalla pihakirppikset ja avoimet pihat eli pääsi tutustumaan porttien taakse ihanien vanhojen puutalojen pihoihin ja juttelemaan asukkaiden kanssa. jotain kirppislöytöjäkin tuli tehtyä, mm pari vanhaa kotiliesi (vai oliko kotivinkki, en nyt muista) lehteä, niistä on hauska lukea niitä vanhoja juttuja ja mainoksia ja ajattelin jos niitä voisi sitten hyödyntää askartelussakin :)

ulkona en ole kauheasti ehtinyt/jaksanut olla kun meillä on ilmalämpöpumppu eli ihanan viileetä ;) ja kun näillä helteillä ei vauvakaan oikein jaksa nukkua ulkona..

eli tämmöstä tänne meikän kesään :)

niin ja hieno piha teille tulee varmasti! ootte oikein pistäny tuuleen.. =)