tiistaina, heinäkuuta 06, 2010

Lämmintä.

Tulihan se lämpö vihdoin tännekin! On ihanaa istua uudella katetulla terassilla lämpimässä kun lämmin tuuli hätyytti pois hyttyset.

Edellisellä viikolla tuli syötyä joka päivä jotain hyvää ja ensi viikonloppuna olisi tiedossa juhlat. Viikonloppuna panostettiinkin sitten marja-, vihannes- ja hedelmäruokiin. Tehtiin täytettyjä kesäkurpitsoja, mansikkarahkaa, salaattia ja puolukkapuuroa. Ruoka oli hyvää ja tuli hyvä mieli kun söi muka jotain terveellistä.

Minä olen askarrellut hyväksi havaittuja ja paljon käytössä olevia reseptejä pieneen kansioon ja mies jaksaa välillä muistuttaa, että sieltä puuttuu vielä paljon reseptejä. Viikonloppuna "askartelin" pitkästä aikaa koneella ja sain tehtyä uusia reseptikortteja. Tässäpä teillekin resepti meidän versioon kesäkurpitsoista: Reseptikortti on ShabbyPrincessin ja fonttina Little Days.

Tänään kävin kampaajalla. Tulipa ihanan kevyt olo! Viimeksi olinkin käynyt kampaajalla viimeksi maaliskuussa. Olihan nuo hiukset ehtiny vähän kasvaa...

Sitten on vielä pakko hehkuttaa erästä laukkuasiaa! Kävin viikonloppuna Ottobreella ja ihastelin siellä sellaista isoa kassia. Luulin sitä ensin Amy Butlerin Weekenderiksi kun siellä myydään hänen kankaitaankin, ja kysyin myyjältä/ompelijalta, että onko heillä myynnissä laukun kaavoja. Myyjä/ompelija kertoi, että laukun malli on heidän oma ja laukun ohje on tulossa nettiin ilmaiseksi heti kun ohjeet saadaan käännettyä muillekin kielille! Weekender on pitkäaikainen haave, mutta en ole kaavaa raskinut ostaa kun ei ole ollut tietoa saakohan laukkua tehtyä. Nyt Ottobreen versio houkuttelee todella paljon!

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Moi! Tuolla Ottobren sivuilla on myös toinen, vähän pienempi kassi, joka on myös tosi kiva malli. Kannattaa kokeilla!