perjantaina, elokuuta 13, 2010

Arki muuttui

Viikko sitten minua odotti ei-niin-kiva yllätys töissä. Työnantaja purki työsopimukseni. Ilmoitus tuli ihan puun takaa, aivan yllättäen, sillä vielä alkuviikosta kävimme läpi seuraavia työtehtäviä. Sitten sanoivatkin, että eivät tarvitse minua enää.

Eihän siinä sitten muuta kuin työkkäriin ilmoittautumaan. Siellä oli tosi kiva nainen, joka kehotti pitämään mielen pirteänä ja lopuksi vielä tuumasi, että "on sulla nyt parempaakin tekemistä".

Tällä hän viittasi niinkin ihanaan asiaan kuin sisälläni kasvavan ihmisen alkuun. Jään äitiyslomalle parin kuukauden päästä, joten nyt pitäisi keksiä jotain tekemistä vauvaa odotellessa.

10 kommenttia:

wiiks kirjoitti...

Tsemppiä! Ja onnellista odotusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanuutta... siis odotus on tosi iloinen ja onnellinen asia. Onnea, onnea, onnea!!! Työnantajasi taisi kyllä toimia lain vastaisesti. Mikä oli irtisanomisen peruste?? t. Kummitätsy

saman kokenut kirjoitti...

Olipas törkeä työnantaja.
Haasta oikeuteen, varsinkin jos ottavat jonkun muun sun tilalle.

Kaisa kirjoitti...

Oi kuinka ihanaa, että saatte vauvan!!!! :) <3 mut sitten se arki vasta muuttuukin, kun pienokainen putkahtaa maailmaan ;)

juu mutta kuulostaa kyllä hieman oudolta tuo.. että sattuipas juuri nyt loppumaan, kun äippäloma häämöttää... tiesikö ne jo ennen sitä kuitenkin sun raskaudesta?

memmu kirjoitti...

Hei,
Pitkästä aikaa visiitillä blogissasi! Onneksi olkoon masuvauvelista :)... ihana juttu!!! Mutta tuo irtisanominen ei kuulosta kyllä oikeutetulta, etenkin kun työnantaja varmaankin jo tiesi että olet raskaana. Toivottavasti sait kunnon irtisanomisrahat ja kannattaa kyllä varmistaa työsuojelupiiristä että asia on mennyt ihan oikein.

Minäkin olen täällä työttömien kirjoissa... tosin näin kiirus ei ole tainnut olla töissä ollessa ikinä ;)!

Mukavaa loppuraskautta!!!

vikke* kirjoitti...

Piiiitkästä aikaan tulin katsomaan mitä tänne kuuluu ja wautsi, kuuluupas kivoja =)

Onnea odotukseen!!

Kannattaa kääntyä liiton puoleen. Mut on irtisanottu laittomin perustein ja sain siitä korvaukset liiton lakimiehen auttamana.

Näppi kirjoitti...

Oi onnea vauvan odotukseen. Ihana uutinen.

Ja kyllä oon mäki sitä mieltä että ou'olta kuulostaa tuo irtisanominen. Ota ihimeessä yhteyttä työsuojeluvaltuutettuun tai lakimieheen. Mulla on ollu lähes samanlainen tilanne. Töiden piti jatkua vakituisena mutta ku kerroin raskaudesta, niin työt loppu siihen mistä äitoysloma alako. :( Empä siihen paikkaan palannu sitte ennää vaikka perrään soittelivatki ja laittovat vauvaonnitteluja kortin kera.

Riikka kirjoitti...

Vastiksella :)
Myös minä kehottaisin kysymään liitolta asiaa, vaikuttaa jotenkin todella kummalliselta toiminnalta!
Paljon onnea odotukseen :)

Päivi kirjoitti...

Kurjalta kuulostaa tuo työnantajan menettely, toivottavasti kääntyy lopulta sinun eduksesi!

Ja valtavan paljon onnea odotukseen, voi hyvin!

henna (vaaleansininen pantteri) kirjoitti...

Onnea odotukseen! :)