keskiviikkona, elokuuta 25, 2010

Tylsää.

Kolme viikkoa alkaa olla luppoaikaa takana. Täytyy myöntää, että välillä vaivaa tylsyys. Tekemistä olisi vaikka kuinka, mutta tuntuu ettei saa mitään aikaiseksi. Olen tehnyt listaa joululahjoista ja vauvallekin on kaksi peittoa kesken. Sitten sitä kuitenkin jumiutuu datailemaan eikä saa mitään aikaan. Tai noh, kyllähän minä kotitöitä sitten teen senkin edestä. Pyykkivuori alkaa pikkuhiljaa pienentymään ja kivointa on että ruoka on valmiina heti kun mies tulee töistä. Ja keittiö on siisti. Illaksi jää näin yhteistä aikaa enemmän. Siis jos miehellä ei ole omia puuhasteluja.

Mistäköhän sitä kehittäis jotain vaihtelua? Äitiysjoogaan ilmoittauduin mukaan ja Peukku alkaa ensi viikolla. Siinä ainakin jotain sosiaalisia kontakteja tiedossa. Uimahallin remontin valmistumista odotan.

Ilmoittauduin myös mukaan Sukkasatoon ja lämmittely työnä kudoin vauvalle tossut.Taas se tuli todettua, että sukkapuikoilla kutominen ei ole minun juttu. En tykkää yhtään. Nyt siis hakuun ohjeita tasona kudottaviin sukkiin ja tossuihin!

Kiitoksia kaikille edelliseen postaukseen kommentoinneille! Kyllä asia on liiton asiamiehen kanssa selvitetty. Mutta kuten sanottu "on minulla nyt parempaakin tekemistä!"

Ei kommentteja: