sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Remppaa ja muuta ihanaa

Hahaa. Remppa on vihdoin saatu päätökseen! Tästähän se ajatus sitten lähti: Eli minun askarteluhuoneessa oli kaksi vaaleansinistä seinää ja kaksi tumman sinistä seinää. Tumman sininen teki huoneesta kylmän oloisen ja halusin seinistä vähän valoisammat. Tällainen siitä sitten tuli: Vanha tapetti pois, uusi maalattava tapetti tilalle ja vaalean vihreää maalia päälle. Tämä tykkää. Täällä on kiva viettää aikaa: Etsin vanhaa kuvaa huoneesta, ja löysinkin sellaisen vuoden takaa, mutta en viitti sitä laittaa esille kun huomasin miten paljon on tullut huoneeseen tavaraa. Huh.

Remontin aikana ollaan puuhasteltu kaikenlaista. Käytiinpä juhlimassa paperihäitäkin Oulussa. Yö hotellissa, kylpylässä läsimistä ja Toreron ihana ystävänpäivä menu -olisiko päivä parempi voinut olla.

Lasikorukurssilla olen tutustunut lasin sulatuksen ihmeelliseen maailmaan. Alkukankeuden jälkeen pää alkoi kihisemään ideoita. Näistä on tulossa korviksia, sormuksia, riipuksia... Vielä yksi kerta olisi kurssia jäljellä ja paljon ideoita. Toivottavasti ehdin kaikki toteuttaa.

5 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Kaunis seinän väri. Toivottavasti paketista tuleva sopii tuonne uuteen huoneen ilmeeseen!

Kaisa kirjoitti...

tosi ihanan värinen seinä! me like! :) oletko ajatellut jotain taulua tms. ripustaa seinälle? minusta sinne sopisi jotain kivaa.. =) upeita sulatusjuttuja olet tehnyt! itsekin olen himoinnut jo hetken aikaa lasinsulatuskurssille, mutta en ole vielä kerennyt..

Kaisuliina kirjoitti...

En ole ajatellut laittaa tauluja. Tai mitään sopivaa ei ainakaan vielä ole tullut vastaan.
Minusta seinä on juuri hyvä tuollaisena, mutta katsotaan miltä myöhemmin tuntuu. Nyt on vaan onnellinen että remppa on ohitse. :)

Päivi kirjoitti...

Ihana työhuone! Ja nuo lasikorut näyttävät upeilta!

JohannaL kirjoitti...

Aivan upeita lasikoruja!