maanantaina, maaliskuuta 01, 2010

Pitkä päivä

Olympialaiset on sitten päättyneet. Samalla myös aikaiset herätykset Suomen pelien vuoksi. Eilisestä tuli varsinaisen pitkä päivä kun heräsimme viideltä katsomaan pronssipeliä. Puoleen päivään mennessä olimme ehtineet syödä aamupalaa kahteen kertaan, käymään kävelylenkillä ja leipomaan. Niiden jälkeen tuntui ettei millään meinaa keksiä enää tekemistä. Yleensä sunnuntaisin noustaan yhdentoista pintaan, joten nyt olimme 6 tuntia etuajassa.

Tilasin itselleni villapaidan. Lähetin sähköpostilla linkin ohjeeseen. Noin viikko etsittiin hyviä lankoja kunnes tuli puhelu että langat on tilattu Garnstuditolta. Parin päivän päästä tulivat langat ja ilmoitin puhelimessa mitat. Pari puhelua siihen kyllä tarvittiin kun ei meinattu ensin uskoa, että todellakin tahdon pitkät hihat. Viime keskiviikkona sain valmiin paidan. Niin, ja se sähköposti meni suurin piirtein näin: "Äiti, kato miten hieno paita!"

Paita on aivan ihana! Parempi kuin mallista olisin kuvitellut. Paita on joustavaa palmikkoa, joten paita on uskomattoman venyvä, mutta kuitenkin vartalon myötäinen. Värit ovat samat kuin mallissa ja sopivat erinomaisesti. Ja toteutusta ei voi edes kehua tarpeeksi. Kiitos ihana äiti!

Omia käsitöitä ovat olleet Peukussa tehdyt huovutustyöt. Olen saanut huovutettua kännykkäkotelon, huopapalloja ja huopahattukin on melkein valmis. Lasikorukurssia olisi vielä yksi kerta jäljellä. Kauheasti ideoita päässä...

1 kommentti:

Tuomi kirjoitti...

Kaunis paita.