maanantaina, marraskuuta 16, 2009

Tämä on Big Sister. Hyvää huomenta.

Sohva on tullut erittäin tutuksi viime päivinä. Sairastuin pikku flunssaan viime keskiviikkona ja sen jälkeen aikaa on kulutettu sohvalla. Onneksi Sonera on tehnyt Kaapelin muutostöitä ja avasi maksukanavat ilmaiseen katseluun viime viikon lopuksi. Olen katsellut elokuvia ja mitä en ole jaksanut katsoa olen tallentanut poksille.
Olen myös käyttänyt hyväksi tilaisuuden katsoa BB 24/7:aa. Tiesin myös pikkusiskoni tätä tilaisuutta käyttävän ja yhtenä aamuna herätinkin hänet tekstiviestillä: "Tämä on Big Sister. Hyvää huomenta". Ja herätyshän tapahtui samaan aikaan kuin BB talossa.
Silloin kun voimat sallivat ja sohvalla olo alkoi rasittamaan, ollaan pelattu Meksikolaista junaa. Tänään kävin moikkaamassa työterveyshoitajaa ja sain vielä 3 päivää sairaslomaa. Tässä sohvallahan on hyvä mietiskellä joulujuttuja, kun Jessica Spraguen Holidays in Hand -kurssi on alkanut. Ensimmäisenä tehtävänä oli miettiä (joulun) arvoja ja päämääriä. Tuntui helpolta tehtävältä, mutta ei oikeastaan olekaan. Täytyy uppoutua asiaan vähän paremmin.

2 kommenttia:

pollicino kirjoitti...

Hallo.I have visited your interesting blog.Do You want visit the my blog for an exchange visit?Grazie.
http://internapoli-city.blogspot.com/

Tuomi kirjoitti...

Huomenta, jokos allat olemaan kunnossa? "Koputtaa puuta" meillä koulussa "possu" jo vierailee...