maanantaina, marraskuuta 23, 2009

Paluu elävien kirjoihin

Viikon sohvalla makaamisen jälkeen oli ihana käydä ruokakaupassa! Niinkin arkista ja tylsää tehtävää osasi arvostaa kun viimein pääsi kotipihaa kauemmas.

Kovalla tohinalla olen yrittänyt ottaa kiinni menetettyä aikaa. Lauantaina kävin Rovalalla tekemässä saippua. Parin kanssa tehtiin satsi suklaasaippuaa ja sitten tein vielä oman satsin oliiviöljysaippuaa. Kovaa hommaa se oli, mutta nyt on joululahjoja tulossa. Illalla käytiin vielä katsastamassa millainen meininki oli Lauri Tähkän ja Elonkerjuun konsertissa. Energiaa ei ainakaan esiintyjiltä puuttunut! Sunnuntaina pidettiin kummitytön äidin kanssa askartelupikkujoulut. Ideoitiin yhdessä joulukortteja ja karkkipussien etikettejä. Kokeilin myös rasian päällystämistä paperilla. Tuliaisiksi sain ihanan joulukalenterin. Nyt meillä molemmilla on omat tikkuaskikalenterit. Herrallehan tein viime vuonna tämmöisen: Luukut vielä odottavat tälle vuodelle täyttämistä. Mitäköhän sitä keksisi miehen kalenteriin täytteeksi?

3 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Mukavaa että voit jo paremmin ja mukavaa puuhaa olet touhunnu viime aikoina, se jos mikä piristää ja antaa uskoa huomiseen =)

henna (vaaleansininen pantteri) kirjoitti...

Oivoi, sulla on syntynyt kaikkee ihanaa! Mää oon harrastanu pitkään noita päällystettyjä laatikoita, myös joulupaketeissa -> kestolahjapaketit :) Ja Lauri Tähkä on ihan mahtava esiintyjä, uuet piisitki on hyviä <3
Ihanaa joulun odotusta!

Himpura kirjoitti...

Kato, minä tein itelleni tänne tilin! Hehe. :D