maanantaina, marraskuuta 09, 2009

Hiljaiseloa joulua odotellessa

Täällä on vietetty hiljaiseloa. Päivät menee töissä ja illat fiilistellään kotona takan äärellä. Marraskuu on jotenkin tasapaksua aikaa kun vielä ei ole joulutohinat päällä. On odottava tunnelma.

Jouluostoksia olen jo tehnyt ja ensimmäiset itse tehdyt joululahjat ovat hyvällä mallilla. Pikku hiljaa alkaa lopultkin lahjaideat selkiytyä ja ompelukone huristaa tasaista tahtia. Mikäli Sinulla on vielä lahjaideat hukassa niin Sew Mama Sew –blogissa on taas käynnissä Handmade holidays eli joka päivä marraskuussa julkaistaan eri teemoissa itse tehtyjä lahjaideoita.

Parina vuotena olen ihaillut Ali Edwardsin ideoimia December daily -projekteja. Itse en jaksaisi joka päivästä tehdä omaa sivua, mutta muutoin jouluperinteistä olisi kiva tehdä kirja. Ilmoittauduin Jessica Spraguen ilmaiselle Holidays in Hand -kurssille ja toivon, että saisin joulukirjasen tehtyä. Ideana olisi että kirjaa täydennettäisiin joka joulu. Kirjaan haluaisin tallentaa meidän jouluperinteitä; koristeet, ruuat, kuusen haku, joulurauhan julistus…

Ei kommentteja: