maanantaina, lokakuuta 05, 2009

Irti arjesta

Välillä täytyy päästä pios arjesta. Mennä jonnekin kauas metsään. Niin me myös tehtiinkin. Otettiin pari päivää lomaa ja suunnattiin kohti kesämökkiä. Keskellä ei mitään, hiljaisuuden vallitessa unohtaa kyllä hyvin kiireet ja työmurheet. Mökillä päivän rutiineihin kuuluu pirtin lämmitys, vesien kanto, saunan lämmitys... Puuhaa jota tehdessä ei tarvitse ajatella mitään. Ja voi niitä herkkuja! Rönttösiä ja kalakukkoa!

Ennen mökkireissua ehdin vielä Peukussa painamaan kangasta. Tällä kertaa oli vuorossa seulalla painaminen. Minä otin "sabluunaksi" palan pitsiä. Tähän jäi koukkuun! Tarvii vissiin hommata itsellekin seula ja värit!
Edellisen värjäyskerran kankaat silitettiin valmiiksi. Voisimpa tässä vielä vilauttaa mallin marmoroinnista. Tähän malliin jäi harmittavat ilmakuplat. Jälki muuten on kyllä ihana. Tätäkin voisi kokeilla lisää kotona. Ja nyt otetaan vastaan niitä joululahjaideoita. :)

Täällä on lumi maassa. Ilta hämärtyy. Minä sytytän kynttilöitä. Satumainen olo.

3 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Nauttikaa levosta/vapaasta, meillä on nollassa mittari ja auton ikkunat jäässä.

Päivi kirjoitti...

Täällä puhaltaa melkoinen syysmyrsky. Siitäkin nautin, jos saan sitä ihmetellä muualla kuin töissä.
Ihanan näköisiä kankaita, ja nami mitä herkkuja :)
Lepää ja rentoudu! Mökkeilyssä juuri tuo on parasta; kun pystyy keskittymään ihan niihin elämän perusasioihin :)

henna (vaaleansininen pantteri) kirjoitti...

No ohan siellä Lapissa ruskaa, ku joku lehti väitti, ettei ois! Komioita kuvia ainaki tuolla aiemmin :) Meillä täällä vyötärön seutuvilla on kansa maa valkeena.