sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

Voiko syksy ja kevät vaihtaa paikkaa?

Meillä on talvi. Siis ta-la-vi. Lunta ja pakkasta ja kaikkea. Päivisin on ihan keväinen fiilis kun aurinko paistaa ja lumi kimaltelee. Välillä pitää ihan miettiä että onko nyt oikeasti syksy. Täällä on siis fiilistelty takan lämmössä.

Peukussa oli vuorossa pieni ompelutyö itse värjäämistä kankaista. Minä päätin tehdä ompelutyön kotona ja jatkoin vielä kankaiden värjäystä marmoroimalla. Pitsikuvio-kankaasta ompelin Tilda-pussukan. Itse kehu kyllä nyt haisee, mutta myönnän että olen hemmetin tyytyväinen kankaaseen ja lopputulokseen. Marmoroinnin lisäksi ehdin Peukussa kokeilla myös origami taittelua kankaalla. Tästä kukasta tuli koriste laukkuun.
Tänään käytiin sunnuntaiajelulla Ruotsissa. Vähän shoppailua Ikeassa ja Maxi Icasta maitotuotteiden hamstrausta. Olohuoneeseen ollaan etsitty kattovalaisinta ja Ikeasta sellainen meille sitten kotiutui. Puoliksi vitsinä tätä lamppua ehdotin ja Herrahan siihen sitten ihastui. Onhan se iso ja totuttelua vaativa, mutta eipähän ole joka pirtissä samanlaista.

3 kommenttia:

henna (vaaleansininen pantteri) kirjoitti...

Komiat käsityöt olet saanu aikaan. Mietin itekki tuota samaa kevät-syksy -dilemmaa... Ihan keväiseltä räntäsatteelta ja lumien sulamiselta välillä näyttää. Täällä ei oo nyt lunta enää, aamusin kauniisti joka paikka kuurassa <3

Päivi kirjoitti...

Ompas ihana pussukka :)
Teillä on kyllä todellaki talvisen näköistä, hrr... ei tuon lumen tarttis ihan näin varhain vielä tulla (onneksi ei täällä meillä vielä oo tullutkaan), kyllä syksyä saisi jatkua pidemmälle, ainakin aurinkoista sellasta :)

-päivi- kirjoitti...

lumihan on oikein kivaa - aika aikaisin kyllä tietenkin... tuo origami kukkanne on vallan viehättävän värinen !