lauantaina, lokakuuta 03, 2009

Hyvää maailman korttiaskartelupäivää!


Tänään vietetään maailman korttiaskartelupäivää. Tapahtuman kunniaksi keräsin linkkejä tee-se-itse-ohjeisiin.

Mirabyll jakaa blogissaan tulostettavia materiaaleja korttiaskarteluun. Blogissa on myös ohjeet "lippujen" tekoon ja näyttääpä Mirabyll myös miten Spellbinders korvataan vanhanaikaisesti.

Piparireunuksen tekeminen onnistuu myös ympyröiden avulla

Paperin kohokuviointiin voi käyttää Cuttlebugin kohokuviointikansiota ja kaulinta.

Kortteihin voi käyttää valmiiden kukkakoristeiden sijaan itse tehtyjä kukkia. Kukkasia voi näperrellä paperista, nauhoista ja huovasta, kankaasta ja langasta virkkaamalla.

Muita itse tehtyjä koristeita voisivat olla vaikka paperiviuhka, lasikivikoriste ja kangasnappi.


1. amy butler journaling tags, 2. way too much fun with paper!, 3. The wild ones, 4. custom order, 5. Unlined Sewn Scalloped Journal tags, 6. Handmade Vintage Flower Button Embellishments, 7. Trendy Tacks - Just Dandy, 8. Gotta Have Em Blossoms, 9. cute as a button owlie tags

Lopuksi vielä arvonta! Kasaan arvottavaan pakettiin erilaisia koristeita, joita voi käyttää vaikka kortteilussa. Arvontaan osallistut kertomalla millaista itse tehtyä koristetta olet käyttänyt/voisit käyttää kortteilussa. Otan mielelläni vastaan myös muita ohjeita itse tehtyihin koristeisiin. Jätä yhteystiedoksi blogi- tai sähköpostiosoitteesi. Arvontaan osallistuvat lauantaina 3.10. jätetyt kommentit. Postitan paketin vain Suomeen.

Muista käydä kurkkaamassa myös muissa tapahtumaan osallistuvissa blogeissa.

4 kommenttia:

Tuomi kirjoitti...

Tosi kivoja linkkejä olit laittanu, siinä menikin tovi kun niitä tutki. Eipä mulla taida olla ideaa uutta, kun ei kortteja tule tehtyä montaakaan vuodessa ja silloinkin menen siitä mistä aita on matalin...

Kaisa kirjoitti...

hmmm.. nyt pistit kyllä pahan! :D no itse teen nauhoista rusetteja (kun valmiinakin välillä ostan,mut ite tehtynä saa minkä väristä vain..) mutta se nyt ei mikään uusi juttu ole..
ja tietysti jos helmistä jaksaa näprätä, niin niistähän tulee hienoja koristeita kortteihin.

Kaisa kirjoitti...

niin ja tuli tuossa mieleeni, että fimo-massastahan tulisi kivoja koristeita kortteihin!kukkia,sydämiä tai mitä vaan sormet ja mielikuvitus saa aikaan.. itse en ole kyllä kyseistä tuotetta koskaan kokeillut, mutta mielessä on ollut ja ehkä sitten joskus kun/jos on aikaa.. ;)

Rhynah kirjoitti...

Hauskaa maailman korttiaskartelupäivää sinullekin! :)

Olen juuri noita Mirabyll'in tikettejä/lippuja muokannut suomen- ja englanninkielisiksi ja käyttänyt silloin tällöin korteissani. :)