tiistaina, syyskuuta 29, 2009

Lämmin syksy... tai sitten ei

Peukussa oli vuorossa kankaanpainantaa. Kokeiltiin marmorointia, monotypia-painantaa ja kuvansiirtoa paneelilakan avulla. Tuossa kuvansiirrossa kopioitiin mustavalkoinen kuva kopioneella ja siirrettiin kankaalle tavallisen paneelilakan avulla. Tuota kyllä täytyy kokeilla kotonakin! Hyviä kuvia en saanut otettua kun kankaat jätettiin kuivumaan.
Käspaikassa on muuten ohje dominoneuleeseen, josta kirjoittelin aikaisemmin. Kannattaa kokeilla. Se oli helppo tekniikka näin vähemmän kutoneellekin.

Vaihdoin olohuoneeseen vaihteeksi violetit verhot. Toinen valkoisista kesäverhoista päätyi makuuhuoneeseen eli vaihtoi paikkaa toisen violetin verhon kanssa. Pienillä muutoksilla saa paljon aikaan.
Prisman etupäiviltä sain vihdoin ostettua maalia askarteluhuoneen seinään. Nyt on kaikki tarvikkeet muutosta varten hankittu. Ehkäpä pian jotain kohta tapahtuukin…

Viikonlopun lämmin ilma houkutteli meidät taas metsään. Tavoitteena oli nauttia ihanasta syysilmasta ja kerätä puolukat piirakkaa varten. Metsässä hurahti kivasti aikaa ja puolukoita saatiin enemmän kuin pelkät piirakkamarjat.

Lämpimät ilmat taisivatkin sitten olla siinä, sillä tänä aamuna oli maa valkoisena.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hui hurja kun näyttää kylmältä!
Ei se ny lumikaan noin varoittamatta saisi tulla...
joko on sulannu pois?

Tuomi kirjoitti...

Hyr, meillä oli nyt aamusta pakkasta. Pieni lumi pesee maiseman todella kauniiksi.
Käyppä blogissa osallistumassa arvontaan ;)