maanantaina, syyskuuta 07, 2009

Syksyn tullen...

Jos tänään sataa ja huomenna sataa, niin se on kaksi sataa. Ja kyllähän täällä sataa! Kuivan kesän päätteeksi vettä tulee ku saavista kaatamalla. Mikä olisikaan silloin mukavampaa kuin sytytellä kynttilöitä ja löhötä sohvalla takan lämmössä.

Syksyn marjasatoa on nautittu viinimarjamehun muodossa. Myös mustikoista on saatu aikaan muffinsseja, soppaa, pullia...
Syksy on myös koulujen alkamisen aikaa. Minulla tämä syksy on ensimmäinen syksy sitten 1. luokan, ettei minun tarvitse kouluun lähteä. 20 vuotta koulun käyntiä ilman välivuosia on takana. 9 vuotta meni peruskoulussa, 4 lukiossa, 3 ammattikorkeassa ja vielä 4 myös ammattikorkeassa. Viimeisimmän tutkinnon saatuani päätin, että nyt pitää löytyä aikaa käsitöille. Niimpä ilmoittauduin mukaan Taito Lapin järjestämään käsityökouluun! 2 tuntia viikossa omistettu kokonaan käsitöille oikean opettajan johdolla! Ensimmäinen "Peukku-päivä" on takana ja heti päästiin tositoimiin. Värjäsimme lankaa akvarellitekniikalla. Langan värjäydyttyä opettelemme neulomaan dominoneuletta. Syksyllä on luvassa mm. kankaanpainantaa ja kynttilänvalantaa.

Vielä kun saisi itsensä raahattua kuntosalille tai johonkin jumppaan...

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oi, kuulostaapas ihanalta tuo "koulu". Voi kun saisin itsekin itseäni niskasta kiinni ja opinnäytetyön tehtyä, niin voisi keskittyä hyvällä omalla tunnolla käsitöihin.

Tuomi kirjoitti...

Huomenta, samaa minäkin liikuntaa tarvis aloittaa, mutta ku ei jaksais...
Laita vaan kuvia napeista ja koko tietoja niin mittaan minkä kokoset sopisivat =)

henna (vaaleansininen pantteri) kirjoitti...

Voi miten ihana koulu! Kyllä menisin itekkii tuollaseen. Postailehan aiheesta, niin saahaan kateellisina lukee, mitä kaikkee kivaa ootte tehny :)