maanantaina, elokuuta 24, 2009

Turhin käsityö ikinä

Viikonloppu vietettiin ihanan lempeässä lämmössä kun aurinko porotti ja mittari näytti 20 celciuksen lukemia. Ilmeisesti kasvitkin ovat menneet tästä lämpimästä kesästä sekaisin kun yksi kukkani, en tiedä nimeä, pukkasi jo toiset kukat. Myös tulikellukka päätti tehdä vielä kukat uusiin versoihin.

Käsityörintamalla on ollut ihmeen tuottelias viikko. Sain vihdoin pääteltyä pipon ja lapaset ja tehtyä valmiiksi kolmiohuivin teddystä. Nämähän alustavasti tein jo viime talvena ja nyt sitten sain ne valmiiksi odottamaan pakkasia. Näiden töiden jälkeen jäi vielä kerä teddyä ja halusin senkin saada pois kuljeksimasta. Niimpä syntyi turhin käsityö ikinä. Huivi koostuu ketjusilmukkaketjuista. Tarkempaa ohjetta täällä. Ihan kiva fiilistely huivi siitä tuli, mutta en tiiä. Jotenkin vaan nauratti kun sain sen valmiiksi. "Ai tällainenko siitä sitten tuli". Helppo ja pikainen malli kuitenkin oli.

Mikä on sinun turhin käsityösi ikinä?

2 kommenttia:

Kaimasi Kaisa kirjoitti...

Kukka näyttäisi palavalta rakkaudelta, mutta ihan varmaksi en kuvan perusteella mene sanomaan..mulla vaan itella on saman näköistä ja sen on nimeltään siis palava rakkaus. aika kiva nimi ;)

Kaisa kirjoitti...

hei nyt kun tajusin suurentaa kuvan, niin kyllä se aika varmasti on sitä! :D