tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Vuoden alku

Vuosi on alkanut kunnon pakkasilla. Kahden kymmenen molemmin puolin on lämpötila liikkunut. Takkaa ollaan lämmitetty joka päivä, jotta talo pysyy lämpimänä. Nii, ja asukkaat.

Joululoma teki kyllä hyvää. Ollaan molemmat oltu lomalla ja nautittu täysillä. Rehellisesti sanottuna ollaan nukuttu pitkään ja löhötty. Leffailtoja on pidetty melkein joka ilta.

Töihin käytiin molemmat orientoitumassa eilen. Tänään ollaan riisuttuu koti joulukoristuksista ja vaihdettu arkiverhot ikkunoihin. Keittiöön tekaisin kapan kahdesta paneeliverhosta! Joulukinkun jämistä tehtiin itämaista kinkkupiirasta.

Huomenna alkaa vuoden 2009 arki. Torstaisin jatkuu kuntotanssi ja perjantai-iltana on taas koulua. Pari kurssia pitäisi vielä suorittaa ja opinnäytetyötä täytyy alkaa tehdä. Kyllä tässä taitaa kevät mennä vauhdilla...

1 kommentti:

tutteli kirjoitti...

Moi! Joulukiireiden jalkoihin jäi vastaamiseni, anteeksi myöhäisestä vastauksesta! Olen Kuusamosta, mutta Rovaniemellä tulee kuljettua suht usein, ystäviä ja vanhempia morjestamassa. Askartelutapaaminen kuulostaisi oikein hyvältä syyltä.. Ilmoittelethan minulle miten suunnitelma etenee? Ihanaa vuotta 2009!!