torstaina, tammikuuta 01, 2009

Suunnitelmia vuodelle 2009

Vuoden ensimmäisenä päivänä on hauska miettiä suunnitelmia tulevalle vuodelle. Suunnitelmat voivat koskea työtä, opiskelua, askartelua, käsitöitä tai arkea oman perheen parissa.

Ali Edwars on lähestynyt asiaa miettimällä itselleen yhden sanan, joka summaa yhteen mitä hän haluaa itselleen vuodelta 2009.
"Can you identify a single word that sums up what you want for yourself in 2009?" kysyy Ali.
Hmm... aika vaikea keksiä vain yhtä sanaa, joka kuvaisi koko vuoden tavoitteet. Koko päivän mietinnän jälkeen olen päätynyt sanaan

vapaus.

Vapaus valita, vapaus olla stressaamatta, vapaus olla miettimättä etukäteen asioita, joille ei mahda mitään, vapaus olla iloinen, vapaus olla surullinen vapaus olla rakastunut, vapaus olla suomalainen, vapaus olla oma itsensä.

Itselläni suunnitelmat koskevat lähinnä jokapäiväistä arkea ja sen tallentamista muistoiksi.

Balzer Desings on julkistanut project 52:n, jonka tavoitteena on dokumentoida vuosi 2009. Ideana on luoda jotain joka viikko muistoksi vuodesta 2009. Se voi olla skräppisivu, runo, tilkkutyö, atc tai ihan mikä vaan ja mikä parasta -se voi olla eri asia joka viikko! Pääideana on luoda kansio tai vaikka laatikko minne nämä 52 muistoa tallentaa.

Becky Higgins kannustaa ottamaan kuvan joka päivä vuonna 2009. Project 365 kannustaa ottamaan kuvia jokapäiväisestä elämästä, arjesta. Etkö keksi mitä kuvaisit? Becky ja kumppanit ovat laatineet listan 365:stä kuvattavasta aiheesta. Tähän projektiin on laadittu myös skräppäystarvikepaketti, mutta voit toki ottaa pelkästään kuvia ja tallentaa ne parhaaksi katsomallasi tavalla.

Näiden kahden projektin innoittamana yritän ottaa ainakin yhden kuvan joka päivä ja yritän skräpätä joka viikosta yhden sivun.

Millaisia suunnitelmia teillä muilla on?

1 kommentti:

henna kirjoitti...

Vitsi miten hienot suunnitelmat! Kuulostaa erittäin mielenkiintoselta, määkin tykkäisin just tuollasista jutuista, jos vaan ois aikaa muutama tunti enempi vuorokaudessa :) Mulla on kesken hirveesti erilaisia leikekirjoja, lapsiin liityviä ja omiaki... Jospa mun tavoite ois näin vaatimaton: saisin edes yhen valmiiksi vuonna 2009 ;)
Onnellista kuluvaa vuotta!