tiistaina, syyskuuta 09, 2008

Syksyn tuntua ilmassa

Sipulikukkien istutuksesta olen haaveillut. Hyvin menneen verikokeen oton jälkeen (mulla on piikkikammo) palkitsin itseni ruhtinaallisesti kukkasipuleilla ja lyhdyillä. Japanilaistyylinen lyhty päätyi kukkapenkkiin kiven päälle ja iso valkoinen lyhty takan päälle. Aion kerätä koko takan päällisen täyteen isoja lyhtyjä!

Etupihalle saatiin uutta ilmettä kun tuparilahjaksi saatu kääpiökataja nostettiin kivikasan päälle. Nyt se pääsee oikeuksiinsa paremmin kun nurmikon seasta. Kivikasan ympärille istutin "taakse" tulppaaneja (väri-mix) ja "eteen" krookuksia (myöskin väri-mix). Loput kukkasipulit päätyi kahteen muuhunkin kukkapenkkiin. Keväällä jännitetään mitä niistä tulee.

Perjantai-illan vietin yksin kotona ja majoituin ompelukoneen ääreen. Valmiiksi sain surruuteltua yhden Tilda-mansikan ja vuoden 2007 äitienpäivälahjan. Juu... Minun piti tehä äitienpäivälahjaksi kukkaro mutta kukkaron kehykset ei tehneet kanssani yhteistyötä. Aikoja sitten olen jo leikannu uuden pussukan palat mutta vasta nyt sain inspiraation ommella pussukan kasaan. Kyllä se äiti tykkäs. Mallihan on hyväksihavaittua Tildaa.

Ei kommentteja: