tiistaina, syyskuuta 16, 2008

Hejdå!

Viikonloppu meni nopeasti, mutta mukavasti! Lauantaina kestittiin kavereita ihan urakalla. Tarjolla oli marinoituja broilerin koipia riisin kanssa, salaattia, tuorejuustojälkkäri ja kahvin kanssa omppupiirakkaa. Ohhoi että tuli masut täyteen. Siihen päälle kun vielä saunottiin niin oltiin kyllä valmiita nukkumaan.
Sunnuntaina oli aikaisin herätys kun Himpuran ja avomiehensä kanssa suunnattiin kohti Haparandaa. 7 tuntia jaksettiin kiertää kaupoissa! Oli meillä kyllä ihan hieno saaliskin. Kaikki päädyttiin ostamaan urheiluvaatteita stadiumista ja Ikeastahan täyttyi peräkoppi sekä puolet peräkärrystä. Pientä tavaraa lähdettiin ostamaan (peräkärry oli varattu Himpuran ostoksille) mutta kas kas -vihdoin siellä oli saatavilla pöydänjalkoja joita olen himoinnut! Tässä siis huoneeni uusi ilme Tässä vielä tarkemmin pöytä höystettynä uudella paperien ja tarvikkeiden säilytyslootalla (Montako Ikean tuotetta löydät kuvista? Ai minäkö Ikea-fani?!)

Tiedättekös muuten mitä nämä ovat? No arvaattekos mitä niistä tulee? Joo-o! Viherhuone! Siis yhdistetty huvimaja ja kasvihuone! Kirpputoreja olen koko kesän kytännyt vanhojen ikkunoiden varalta ja nyt minä niitä sain! Joku oli remppaamassa rintamamiestaloa ja antoi vanhat ikkunat pois. Netistä olen Matille jo tulostellut kuvia millaista olen suunnitellut. Ensi keväänä tiedossa siis kaikkea ihanaa.

Tänään kävin kuulemassa sitten verikokeen tulokset. Terve olen eikä keliakiaakaan löytynyt. Hyvä niin. Nyt on sitten pari viikkoa ehdoton laktoositon-kuuri. Enhän minä syö ikinä suklaata.....

4 kommenttia:

Bluemama kirjoitti...

Hei, mielenkiinnolla luen blogiasi, löydän siitä niiin paljon itseäni! :allerginen aurningolle, inhoaa/pelkää hyttysiä, hammaslääkäriä, hämähäkkejä, pitää vesisateesta ymsyms. Ja kaikenlainen käsillätekeminen kuuluu tottakai asiaan. Kaikenlisäksi saatamme asua samala paikkakunnalla...Ainakin samalla Suomen suunnalla :) Jatka vain samaan malliin! Ja värikästä syksyä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos bluemama kommentistasi! Nyt jaksaa taas kirjoitella kun tietää, että joku tykkää lukea juttujani.

Olisi kiva vaihtaa ajatuksia. Jos haluat niin kirjoita minulle kaisaaat@hotmail.com

Kaisuliina kirjoitti...

Jep, ja toi äskeinen olin minä itse. :)

Tuomi kirjoitti...

Kiva että tulokset olivat mieluisia. Kaikkea kivaa löysit ja todella kodikkaan näköisen huoneen olet tehny. Hyvää viikonloppua !!