perjantaina, heinäkuuta 11, 2008

Toinen lomaviikko

Toinen lomaviikko on sujunut puuhastellessa niin kuin ensimmäinenkin viikko. On ostettu ulkovalot ja katsottu niiden paikat, ja kukkapenkin paikka alkaa olla selvillä myös.
Autotallin eteen saivat miehet porukalla valettua luiskan, jotta auto on helpompi ajaa talliin. Valutöiden aikana minä ja Himpura kunnostauduttiin skräbäämisessä ja saatiin jopa jotain aikaan. Himpuralla valmistui 12x12 leiska ja minulla kaksi 8½x11 leiskaa. Pikkuhiljaa alkaa oma tyyli hahmottua ja on mukavampi aloittaa leiskan teko. Minä kun tuppaan olemaan aika kriittinen niin luovuus meinaa kärsiä. Annoin itselleni luvan olla kirjoittamatta leiskaan otsikoita ja tekstiä niin johan alkoi luistamaan. (Tähän leiskaan on kylläkin tulossa teksti kunhan saan Scrapbookdepot:sta tilaamani leimasimet.)

Matin syntymäpäivän kunniaksi leivottiin mansikkakakku. Lupaukseni mukaisesti tein hänelle lahjaksi kassin, jossa voi roudata eväät töihin. Kassi on malliltaan muovipussin tapainen ja idea löytyi jostain japanilaisesta kirjasta.
Uusi hurahdukseni on muuten Tilda-ostoskassit. Ostin Lidl:stä sellaisen kangaskassin ja mietin miten sitä saisi koristeltua. Sitten muistin että olen vaihdossa saanut siirtokuvapaperia! Eikun Tilda-arkki skanneriin ja siirtokuvaa tulostamaan. Nyt näitä kasseja on syntynyt jo kolme. Onhan nämä paljon kivemman näköisiä kuin peruskassit ja kukaanhan ei enää käytä muovipusseja, eihän?!

Tänään miehet hikoilivat puun teon parissa. Kahden pinon verran niitä oli saatu jo pinottuakin. Sillä aikaa me muut suunnistimme maakuntamatkalla. Kävimme Pentik-mäellä, Korpihillassa ja Potnovassa.

3 kommenttia:

lehtipollo kirjoitti...

Ah, se siis oli Tildaa! Tosi mahtava kassi, kiitos vielä kerran! Kyllä nyt kelpaa käydä puistossa ja kaupassa :)

Kaisa kirjoitti...

Heips! Halusin vain kertoa, että minä(kin) käyn täällä blogissasi säännöllisesti! :) yksi lempiblogeistani! nyt oli vain pientä taukoa,kun muutimme ja netti oli siis hetken toiminnasta pois.. (joten en päässyt kommentoimaan tuolloin, kun oli arvonta ja "kartoitit" että käykö blogissasi kukaan..) tosin en kyllä ole muutenkaan ehtinyt kauheesti koneella olemaan muutto-ja remonttihässäkän keskellä (vaikka netti toimiikin jo)..

Vaapukkamehu kirjoitti...

Minäkin aina väliin lueskelen, mutta joskus olen niin huono jättämään jälkiä itsestäni. Loma on muuten hyvää aikaa kaikkeen pikku-hommailuun.. Meilläkin talo-projekti asumisesta huolimatta ihan vaiheessa ja lisää tulee koko ajan.. Hoopo emäntä haluaisi jo kaikki kalusteet vaihtoon, johan niitä on joulun alta katseltu :D