sunnuntaina, heinäkuuta 20, 2008

Taas yksi työntäyteinen lomaviikko takana

Puuntekoreissulta mukaan lähti pihlajia. Seitsemän saimme istutettua pitkälle sivulle ja vielä kaksi jäi toiselle sivulle. Tontin pitkä sivu on todella avonainen muuhun naapurustoon ja olikin kiva että pihlajilla saatiin omaa aluetta hieman rajattua. En tiedä moniko sitten lähtee kasvuun, mutta haetaan ensi keväänä uusia!
Jänöt ovatkin jo kahden pihlajan kimpussa käyneet ja niiden jälkeen olivat siirtyneet mansikkamaalle joten tuli taas ylimääräinen pikku puuha kun Matti rakensi pikaisesti suojan mansikoille. Minä haaveilen kunnon aidasta joka ympäröisi koko kasvimaan, mutta tärkeintä oli saada suoja niille mansikoille jotka jänöiltä säästyivät.

Projekti ulkovalot on edistynyt huimasti. Matti halusi asennustyön alta pois kun yksi valo tulee kukkapenkkiin (eli samalla hahmoteltiin kukkapenkin paikka) ja on huomattavasti helpompaa kaivaa lamppu ja johdot ensin maahan ja laittaa sitten vasta kukat ja kivet päälle. Ulkovaloja tuli kolme ja yritettiin ne sijoittaa laajalle alueelle. Naapurista saatiin käydä hakemassa pihakivien asennushiekkaa että saadaan laitettua pihakivet terassin eteen.

Ollaan me onneksi ehditty kylästelläkin ja nähdä kavereita!

Kiitoksia kaikille niille blogini lukijoille jotka ovat käyneet ilmoittamassa itsestään arvonnan päätyttyä. Nuo kommentit ovat merkinneet paljon! Halusin palkita myös teidät ja teinkin arvonnan myös teidän kesken! Ja voittaja on Kaisa! Laitan sinullekin jotain pientä kivaa tulemaan.

2 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Oooo! Voe härre gyyd! Ihan ihmeissäni olen! Nii, ajattelinkin kommentoida silloin, kun olen itekki huomannu sen, että kommentoidaan enemmän, kun on jokin arvonta tms. käynnissä.

Heh, itse kukin tässä yrittää parantaa tapaansa ja kommentoida useammin.... Tosin jäi tuo omakin blogi vähän vähemmälle tietyistä syistä.. Mutta kivalta näyttää teillä siellä!

Merja kirjoitti...

Sulla on niin kesäsiä juttuja,että hyrskäytän sulle tunnustuksen blogistani:
http://mummonkamari.blogspot.com/