sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

Kesäloman grande finale

Takkatuli, kuohuviiniä ja mansikoita! Näitä oli tarjolla tiistaina kun juhlimme kihlajaisten 1. vuotispäivää! Päivällä käytiin ulkona syömässä (kuten joka kuukauden 22. päivä on tapana) ja kotona vielä jatkettiin juhlimista. Olemme siis olleet yhdessä 2 ja puoli vuotta, josta vuosi kihloissa. Siinä on juhlalle aihetta!

Perjantaina oli kunnon työpäivä kun Matti oli vaihtamassa autoon alapalloniveltä ja minä ja Himpura käytiin siivoamassa edellinen asunto. Nyt näyttää jo aika hyvälle että asunto saadaan vihdoin ja viimein myytyä! Kosteusmittaajakin ihmetteli miten niin hyväkuntoinen asunto on ollut niin pitkään myynnissä. Olisi se myynti kuin lottovoitto ettei siitä tarvitsisi enää huolehtia. Voisi suunnata sinne menevät rahat tähän nykyiseen kotiin. Vaikka tarjous on paperilla ja hyväksytty niin en uskalla nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Lauantaina käytiin syömässä eväitä Vaattunkikönkäällä. Kyllä ne maisemat vaan ovat hienoja!
Viimeisenä lomailtana Matti vielä teki viimeisen puristuksen ja sai terassin edustan kiveyksen valmiiksi!
Minun yllätyksekseni tomaatti tuotti sittenkin satoa! Minä en ole lannoittanut tai mitenkään muutenkaan hoitanut tomaattia kuin kastelemalla. Voi vitsi kun ensi kesänä hoidan sitä kunnolla niin luulisi satoa tulevan. Mutta tämä määrä on enemmänkin kuin hyvin tälle kesälle.
Viimeinen lomaviikko meni rennosti ilman turhia paineita ulkotöistä. Kukkapenkki on tekemättä ja pensasaita istuttamatta. Onhan tässä vielä aikaa...
Huomenna on paluu arkeen. Täytyy vielä ottaa tästä illasta kaikki irti.

3 kommenttia:

Ella Eliisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää tähän asti. Kyllä sitä ehtii loput (vai onko kaikki jo laitettu?) sitten ajan kanssa. Me ollaan asuttu luukussamme 3,5 vuotta ja piha on edelleen laittamatta (ja tätä pihaa on vain rivarin päädyn verran...). Mielenkiinto on ollut sisällä tähän saakka. JOS sitten ensi kesänä, tosin syksyllähän se pitäisi jo suunnitella. Pihasta saisi kivan jos vähän viitsisi nähdä vaivaa, mä vain en ole mikään viherpeukalo. Omenapuutkin on ihan onnettomassa kunnossa, niiden kohtalo lienee poistua paikalta. Katsotaan nyt. Haaveissa on innostua jostain pienestä hyötymallisesta penkistä, en vain tiedä riittääkö mulla hoivaamisvietti sellaiseen! :)

Kaisa kirjoitti...

Oi, miten kivalta näyttää! Tämä vanha 50-luv. rintamamiestalo pihoineen on KAAMEASSA kunnossa. Itse olen asunnu täällä vasta(!??) 4 vuotta, ja nyt pikkuhiljaa alkaa jotain tapahtua pihallakin. EN kyllä oikeastaan omaa minkäänlaista pihanhoivaamisviettiä ;-)

Kaisa2 kirjoitti...

Onnea kihlajaispäivästä! Koskas häitänne tanssitaan?! ;) Kiva kun saa suunnitella pihaa ja mikäs kiire tosiaan on.. ootte kuitenki jo saanu kivasti aikaan! =) Se kukkapenkki suunnitelma kuulostaa kivalta (suihkulähdettä ym). Meitin piha on ihana, kun on niin paljon kukkia jo valmiiks.. mun vaan pitäis sit oppia hoitaan sitä et se pysyiskin ihanana ;D tuppaa vaan niin laiskottaankin aina... ;)