tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

Kevättä odotellaan edelleen

Lumet sulaa tasaisesti ja lämpötila on kohonnut jo kymmeneen asteeseen, mutta kuinka kauaksi aikaa? Lämpötilan ihmeellinen pomppaus pakotti hakemaan kevättakin ja kesäkengät varastosta. Sukkahousuista en ole vielä luopunut, enkä luovu ennen kuin on lumet sulaneet. Pihamaan paljastumista lumen alta odotetaan innokkaasti ja kyllä se vähän näyttäisi siltä että jonkinmoinen nurmikko pihalla on. Kukan taimia ja marjapensaita on tutut ja tuntemattomat luvanneet, ja hyvä niin, laitan oman panostukseni sitten suihkulähteeseen.
Terassikalusteet on katsottuna valmiina, mutta eihän meillä täällä vielä Multasormi -myymälä aukea vielä pitkään aikaan! Grilli käytiin ostamassa tänään sokkona kun tuotteet olivat Agrimarkettiin tulleet mutta ei niitä vielä esillä ollut. Kavereille luvattiin huomiseksi grillijuhlat niin pitihän se grilli sitten saada. Istutaan sitte vaikka paljaalla terassilla.

Ompelukoneen ääressä on tullut istuttua sen verran että sain ommeltua kummitytölle synttärilahjaksi Tilda-pussukan. Kortinkin askartelin mukaan. Tunnisti kuulemma itsensä kuvasta. Tässä vielä pussukka suht koht oikeissa väreissä (kangas Laura Ashley): Ensimmäisen Tilda-pussukan ompelin itselleni. En vain ole muistanut esitellä sitä aikaisemmin:

Huhtikuun loppu oli aikarajana Finnstamperin Sarin järjestämään minikirjavaihtoon. Sivuja oli hauska askarrella, sillä aiheet olivat niin vaihtelevia. Tässä aikaansaannokseni: Ja samat sivut toiselta puolelta:

8 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Hienoilta näyttää sivut... Jännä odottaa itselle tulevia sivuja kotiin :-)

Tosi hieno tuo koivupaperi, mitä olet käyttänyt parillakin sivulla. Onko se paperi, lehdestä, piirretty vai mitä?

Maissi kirjoitti...

Hienot sivut ja ihanat nuo pussukat :)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa Vappua!

Meillä on kovin nätit ilmat nyt täällä, kuin kai myös teilläkin ;-)

tiina

Tuomi kirjoitti...

Hauskaa ja lämmintä vappua !!
Mä lähden poikien kanssa mökkeilemään ja nauttimaan onkimisesta ja linnun laulusta.

manssu kirjoitti...

Kiitos ihanat vesiaiheiset sivut tulivat kotiin tänään :-)

junipa kirjoitti...

kiitos ihanasta vaihtosivusta!
:) ja sori kun sotkin vahingossa sivut...

Taijuska kirjoitti...

Hei! Kaunis kiitos sivustasi... todella ihania sivuja sain kaikilta!

jentsu kirjoitti...

ihanat pussukat :)