tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Lunta tulvillaan...

...on raikas kevät sää!
Pienimuotoinen "kesä"loma tuli pidettyä vapun aikana. Lämpö helli koko viime viikon ja loppuviikko menikin grillatessa. Pitihän se uusi grilli sisäänajaa. Sukkahousutkin luovutin suosiolla vaikka maassa olikin vielä lunta.

Vapun päivänä takapiha näytti vielä lumiselta. Auringon porotus sulatti lumet loppuviikon aikana, mutta kuinka ollakaan -nyt sataa lunta! Takapakkia siis tuli kesän odotukseen.
Messuillakin on tullut käytyä. Käsityömessut olivat huhtikuussa. Niistä vain ei mitään raportoitavaa oikein ole. Rakentaja-messuilla käytiin viikonloppuna, mutta ei sielläkään meille mitään ollut. Lämpöpumppua ei tarvita eikä remonttia tarvitse tehdä. Wallilasta sai messutarjouksena ilmaisen arviokäynnin sekä sisustus- että verhosuunnittelijalta. Ne varmaan täytyy hyväksi käyttää kesän päälle.

Minikirjavaihdon sivut tulivat eilen! Voi mitä ihanuuksia kaikki olivatkaan tehneet. Laitan kuvia sitten kun olen saanut itse askarreltua kirjaan kannet. Iso kiitos kaikille osallistujille! Minulla ainakin oli kivaa.

Ei kommentteja: