keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Olohuoneen facelift

Viime viikkoisen jälkeen ollaan käyty katsomassa yhtä taloa. Ensi vaikutelma oli, että WAU, mutta kun ajatteli millaista siellä talossa olisi aikuisten oikeasti asua niin oli vähän liian moderni.

Taloa metsästäessä on hyvä laittaa nykyistä kotia uuteen uskoon. Mehän asumme siis kaksiossa ja olohuoneemme on todellakin OLOhuone, sillä myöskin työpiste on olohuoneessa. Minua on aika ajoin häirinnyt niin vietävästi sekasorto tässä alla esitellyssä huoneessa.
Päätimme siis tehdä asialle jotain. Ikeasta ostimme uuden työpöydän ja laatikoston (samanlainen kuin keittiössä minun askartelutarvikkeilla) jonne saa kaikki rumentavat tavarat piiloon. Nurkkauksesta tuli paljon kevyemmän ja avaramman oloinen.
Sotkasta tilasimme uuden sohvan, joka tuli eilen! Ihana mikä kokonaisuus tulikaan! Sohva on niin houkuttelevan näköinen että tässä koneella istuessa koko ajan silmäilen että joko hyppään löhöämään. Sohva läpäisi myös löhöily testin; haimme eilen Makuunista uuden Pirates of the Caribbean –leffan ja kolmisen tuntia meni oikein kivasti uudella sohvalla. Nyt me mahdumme yhdessä makoilemaan sohvalla! Huone on nyt todella kotoisa ja ihan meidän näköinen. Harmi kun kuvasta ei välity se ihana hämy tunnelma, joka syntyy kattovaloa himmentämällä ja kynttilöillä.
Ostin Ikeasta myös verhot, tyynynpäälliskangasta, maljakon, tuikkukippoja ja joulukoristeita. Kaikki tummaa luumua tietenkin. Ne esittelen sitten 1. adventtina kun jouluaika meidän kodissa alkaa.

1 kommentti:

vikke* kirjoitti...

Wautsi!!
Hyvälle näyttää!!

Meillä on hieman samanmallinen sohva, tummanharmaa. Nuo kulmikkaat käsinojat ja yleismuoto on sama :)