perjantaina, marraskuuta 09, 2007

Maailmassa on myös jotain hyvää ja mukavaa

Tämä viikko on ollut ihan omituinen. On sattunut asioita, joita ei olisi uskonut tapahtuvan. Varsinkin Jokelan tapahtumat pysäyttivät miettimään. Onneksi on paljon hyvääkin ja mukavaa elämässä.
Ympäristövalvontaan kävimme palauttamassa tänään talon tiedot ja kyselimme samalla tonteista. Ihana virkailija alkoi heti selittää ketä rakennuttajaa kannattaa kysyä töihin ja ketä ei. Toiselta virkailijalta saimme paljon tietoja tonteista; mitkä ovat tulossa hakuun, missä on päättynyt varausaika ja mitkä ovat yksityisten tontteja. Palvelu oli ystävällistä ja hyvää!

Viime viikon Oulun reissulla tutustuin uuteen villitykseen nimeltä Tilda. Tai enhän minä sitä vielä viikko sitten tiennyt että se on villitys. Ihastelin vain Sinooperissa ihania askartelutarvikkeita ja kirjakaupassa otin erään ihanan kirjan tiedot ylös. Viikonloppuna sitten blogeja lukiessa huomasin että muutkin ovat löytäneet nämä ihanat Tildat! Meidän kirjastosta sattui juuri se Oulussa katsomani kirja löytymään ja äkkiä hain sen itselleni.
Oulun reissulta sain muutakin kuin ihania Tilda ideoita. Backstreet Boysin uusi levy oli tullut kauppoihin ja pitihän se heti saada itselle. Olen ollut poikien fani ensimmäisestä sinkusta alkaen eikä pojat pettäneet nytkään! Pojat ovat kasvaneet, mutta niin on myöskin musiikki! Juuri minun makuuni!

Mieltä piristää myös se, että tänne on vihdoin satanut lunta! Sen kunniaksi muutamia virkattuja lumihiutaleita, ohje uusimmasta Novitasta.

1 kommentti:

Tuomi kirjoitti...

Kiitos, on linkit tullu perille.
Tässä on ollu niin tohinaa etten ole ehtinyt edes kiittää niistä.
Sen verran ehdin kurkata että kaikkea kivaa oli linkeissä.
Täytyy paremmalla ajalla katsella ja mahdollisesti tulostaakin jotain kivaa niistä.