lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Energian säästöä

Ostimme Prismasta asiakasomistaja tarjouksena olevan energian säästölampun. Matti asensi sen paikoilleen keittiöön. 5 minuuttia lamppu oli päällä ja PUM. Lamppu kosahti. No ei siinä mitään, mutta kun kosahti samalla puolen asunnon sähköt!
Keittiön kattolamput ja seinäpistokkeet pimeänä. Hellan levyistä toimii vain kaksi. Olohuoneen kattolamput ja puolet seinäpistokkeista pimeänä. Vessasta seinäpistoke pimeänä. *huokaus*
Onneksi tajuttiin katsoa jääkaappiin ja saatiin ajoissa vedettyä siihen ja pakastimeen virta eteisen toimivasta pistokkeesta. Ja onneksi Matilla on sähköpuolen koulutus niin tiesi suurin piirtein alkaa etsimään vikaa. Ilmeisesti yksi kolmesta asuntoon tulevasta vaihteesta pimeänä.
Prismasta saatiin lampun hinta takaisin, mutta muihin vahinkoihin pitää vaatia korvaus lampun maahantuojalta.Isännöitsijällä eikä sähköfirmalla ole viikonloppu päivystystä joten odotellaan maanantaihin. Sauna ei taida lämmetä kovin hyvin ja saa nähdä miten lämmin vesi riittää, mutta eipä ainakaan kulu sähköä!!

1 kommentti:

vikke* kirjoitti...

Viestisi on tullut!!
Mielestäni vastasin siihen jo, mutta voi olla että en oo sitä sit oikein lähettänyt.

Tarkotus oli väliaikatietoja laittaa...mutta nyt kun olen kans kuvannut niin laitan sulle mahd.pian posti@ tulemaan :)