perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Omaa aikaa

Päivät vierii ohi sellaisella vauhdilla ettei mukana pysy! Illat menee ihan huiskis vaan ja taas on viikko pyörähtänyt kirjoittelusta! No eipä tässä mitään erikoista olekaan tapahtunut. Sähköt saatiin takaisin, Tuomen hylkiö-Tennesseet saapuivat uuteen kotiinsa ja möin vanhan pyöräni.

Tai siis, käytiinhän me kihlajaislahjoiksi saadut lahjakortit ja rahat vaihtamassa tavaroihin. Saimme siis: 6 4 desin Kartio-lasia, 6 Verna-jälkiruokakulhoja, 2 Verna Maxi-lasia, 5 litran FunctionalForm kattila, lisää FunctionalForm teelusikoita, saman sarjan leikkelehaarukoita, edelleen saman sarjan salaattiottimet, veitsen- ja saksen teroittimet. Ja äidiltähän se saatiin jo aikaisemmin kaksi pakettia FunctionalForm aterimia.
Arvatkaa onko ihan joulufiilis! Tai ei sitä fiilistä voi edes selittää kun tietää että nyt saa vaan latoa tietyllä summalla tavaraa vaunuihin eikä oo iteltä yhtään pois! Olen niin onnellinen. Meillä ei tarvi piiiiitkään aikaan ostaa keittiöön yhtään mitään!
Ja joululahjaksi riittää pelkät villasukat! (Heh, uskallan sanoa noin kun tiedän että saan läppärin synttärilahjaksi.) Eihän tää oo enää todellista!

Tänään minulla oli "oma" päivä. Töistä oli vapaata ja Matti on saunaillassa. Suunnitelmissa oli askarrella kiitoskortteja ja suunnitella matematiikan tunteja. Pah! Aamun ihastelin Irlantilaisen nettikaupan papereita ja lopulta päädyin tekemään tilauksen, kun postikulut olivat vaan 3 euroa ja maksu onnistui tavallisella tilinsiirrolla! Liian helppoa! :) Muuten päivä menikin swappipaketteja kootessa ja tageja leikellessä.
Iltapäivällä käytiin yhdessä Matin kanssa ostamassa mulle kunnon ulkoilupuku. Minulla kun ei sellaista ole ja Matin mielestä pitää olla. Nyt on. Ihan Haltin puvun ostin kun oli alennuksessa.
Vietyäni Matin saunomaan kävin Sampokeskuksessa ja mukaan lähti yhdet ruskeat college-housut. Kyllä minä ne ihan maksoin rehellisesti! Kaupoilta ajelin apteekkiin moikkaamaan kaveria ja noutamaan puhelinreseptillä (ihan uusi sana minulle!) olevat lääkkeeni. Kuukautiset sujuvat tästä eteenpäinkin ilman kipuja.
Illan olen tässä koneella ihastellut muiden skräppisivuja ja popittanut musiikkia. Just tuossa muutamia nuolen malleja tulostelin, että saan srkäpätessä koristaa sivuja. Voi kun saisi vielä innostuksen todella tehdä niitä sivuja. Ainakin tarvikkeet ovat valmiina! Tässä vielä kuva viehelaatikko ala Kaisa: Mulla oli jo aikaisemmin tuollainen iso laatikko, mutta tuon ostin "parhaimmille" skräppitarvikkeille -siis napeille, nauhoille (vain parhaimmat tuossa)ja metallikoristeille. Taidan hakea vielä toisen pikkuisen helmille...

3 kommenttia:

millam kirjoitti...

houkutteleva tuo vihelaatikkosi ;)

Houkuttelen sinua mukaan tee/ kahvi tekele tuunaukseen :) ks. blogini :)

www.millam.vuodatus.net

nelsson kirjoitti...

Herkullinen tuo viehelaatikko :)

t. nelsson
nelsson.vuodatus.net

annifanni. kirjoitti...

Hei lueskelin juttujasi.oli kiva vierailla.hyviä ideoita.