tiistaina, elokuuta 28, 2007

Syksy tekee tuloaan

Viikonloppu meni mukavasti porukoiden luona kyläillessä. Saatiin poimittua vattuja talven varalle ja riitti niitä kuningatarmuffinsseihinkin. Mummikin vietti lauantain meidän seurassa. Kihlajaiskahvit juotiin kakun kera ja mummilta saatiin salaperäinen kirjekuori lahjaksi. Sisällöllä saadaan hankittua kattiloita ja aterimia nyt kun ollaan vihdoin saatu valittua sarja jota aletaan keräämään. Ihanaa saada kerralla koko keittiön varustus kuntoon.

Syksyn tuntua alkaa olla aamuisin ilmassa. Äitille jätin viikonloppuna lapastilauksen ja kyllä niille alkaa olla jo käyttöä.

Auto vietiin tänään taas Wetterille. Korjaavat auton lopullisesti kuntoon. Korjauksen piti olla vaan pikku juttu, mutta iltapäivällä tuli soitto että meneekin pidempään. On meillä tietenkin taas vuokra-auto käytössä, mutta kyllä oma auto on aina oma. (Hehee! Eihän se oo ees mun! Noh, Enivei...)

Tämä viikko on raskas kun on koulussa intensiiviviikko ja samalla pitäisi tehdä normaali työviikko. Piristystä on kuitenkin tiedossa kun suosikki tv-sarjat alkavat tällä viikolla. Mites sitä ehtiikin seurata kaikkia mielenkiintoisia sarjoja! Tiistaisin aikaa kuluu tv:n ääressä Kelmien kerhon ja Bonesin verran (Matti kattoo Paon ja Erikoisjoukkueen, no ehkä minäkin Paon...), keskiviikkoisin sitten tuleekin Greyn Anatomia ja Top Gear. Vielä kun Täydelliset naiset alkaa niin tv viikko on täydellinen!

1 kommentti:

famu kirjoitti...

Laitoin Sinulle sähköpostia OOK-asiasta.Jään odottelemaan vastaustasi.-Lämpimät onnittelut kihlauksen johdosta!