keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Marjojen poiminta jatkuu

Eilen kävin taas hakemassa vähän askartelutarvikkeita. Kirpparilta löytyi ihania leimasimia ja embossaus jauhetta ja hinta oli "naurettava" (15 e) ottaen huomioon että kaksi leimasimista oli ihan käyttämättömiä ja jauhepurkkia ei ole avattu. Niin ja tuo ruusuleimasinhan on kooltaan 9 x 11,5 cm! Tiimarista mukaan lähti lehtikansioita ja kulmalukkokansio, tarkoituksena vähän tuunailla niitä. Ehkä jotain uutta leimasinta testaan niihin... Illalla käytiin poimimassa lisää mustikoita. Marjoja olis riittänyt vaikka kuinka mutta hermot meni polttiaisten kanssa. Ihan riittävästi saatiin kuitenkin saaliiksi.

Tänään olin urhea ja kävin poistattamassa kaksi luomea. Kova paikka näin piikkikammoiselle vaikka pintapuudutetta laitettiin ennen varsinaisen puudutuksen pistämistä. Itse operaatio ei tietenkään tuntunut missään, mutta piti kuitenkin vähän lepäillä ennen kuin uskalsin nousta pediltä. Onneksi oli Matti mukana ja mentiin heti sen jälkeen syömään.
Äsken tultiin taas marjojen poiminnasta. Tänään vuorossa oli viinimarjat. Myös tänään meinasi hermot mennä itikoiden kanssa, mutta ämpärillinen saatiin marjoja jo kerättyä. Saa talvella sitten mehua...

2 kommenttia:

jantta kirjoitti...

Onneksi meidän suunnalla ei ole itikoita:)

koivunlehti kirjoitti...

Mahtavia löytöjä!