perjantaina, toukokuuta 25, 2007

On viikonloppu eessä taas, on viikonloppu mennääs taas...

Aamulla reippaana nousin jo puoli kymmeneltä kun lupasin Matille että lounas on valmiina klo 11. Pitihän siinä sitten varata vähän aikaa myös nettielämälle ennen ruuan laittoa. :) Ruuaksi tein testiksi broileripiirakkaa joka valmistui helposti ja hyvääkin se oli. Ruuan valmistumista odotellessa viimeistelin kassikirsikat, jotka ovat olleet valmiina jo viikon mutta ovat olleet loppusilausta vaille. Nyt ne pääsivät jo kassiin roikkumaan.
Lounaan jälkeen sain Matilta kyydin kaupunkiin. Tässä tulos: Rahat siis menivät t-paitaan, taikapyyhkeeseen (menossa perhosaiheiseen vaihtoon), muffinssijuttuihin (joo, muffinssit on nyt IN) ja digikameraan! Nyt täytyy opetella kuvaamaan oikiasti!

Illalla ois kumpaisellakin tiedossa illanviettoa työporukan kanssa. Minä meen syömään työkavereiden kanssa kun työpaikka maksaa ja Matti menee pelaamaan petanqueta (kirjotetaanko se noin?!). No petankkia kuitenki! :)

Niin, ja materiaalikuori tuli takaisin mulle tänään. Pari omaa juttua siellä vielä oli mutta muuten olikin ihanuuksia täynnä. Kiitos kaikille osallistumisesta.

Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

Ella Eliisa kirjoitti...

Mä TARVIN (ja ennen kaikkea haluan) uuden digikameran. Kerro millainen tuo on käytössä kun pääset siitä jyvälle! :)

www.millam.vuodatus.net kirjoitti...

Pirtsakat kirsikat :) Onnittelut uudesta kamerasta

Sini kirjoitti...

Ei ole tyttöjen juttuja- deco enää minulla. Vaikka aloitinkin jo suuretsinnät niin tuli mieleen onneksi minkälaisen sivun tein ja tosiaan eteenpäin on lähtenyt jo aikoja sitten.

Ella Eliisa kirjoitti...

Hip-hei! Mä sit ostin kans canonin! Tai siis tilasin, nyt malttamattomana sitä odottelen...

Lotta kirjoitti...

Veikeät kirsikat! ;D

omuli kirjoitti...

Onnea uudesta kamerasta :) Tosi kivat noi kirsikat!