sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

Kesätunnelmissa

Perjantai-ilta meni työpaikkapippaloissa kumpaisellakin. Kumpikin vietettiin ilta omilla tahoillamme ja yhdessä tultiin mittariautolla kotiin. Minä olin ensimmäistä kertaa työporukan kanssa viettämässä iltaa ja kivaahan se oli. Ruoka oli hyvää eikä seurassakaan valittamista ollut. Oli kuitenkin mukavaa tulla yhtä matkaa Matin kanssa kotiin.
Lauantai aamuna kävimme ostamassa ruuat pihatalkooporukalle. Meitä olikin suuren suuri määrä - 5 henkeä. Miehet laittoivat yhdelle talon nurkalle sadevesikaivon ja minulla oli tarkoitus hakea kukkia alakerran naisen kanssa. Ei vaan sitten ehditty niitä hakea kun hän tuli kotiin kahdelta ja päätti sitten vielä imuroida. Varttia vaille kolme ilmoitti ettei sinne k-rautaan kannata enää kiireellä lähteä. Se siitä. Grillattiin talkoiden päätteeksi ja sitten liukenimme paikalta.
Tänään sain askarteluinspiksen Matin lähdettyä salille. Sain kasaan sivun Elliksen sisustusdecoon ja askartelin vielä yhden onnittelukortinkin. Elliksen sisustusdeco Päivällä tehtiin hienosti salaattia, grillattiin ja syötiin ulkona... ...ja jälkkäriksi ostettiin kesän ensimmäiset jätskit kiskalta.

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Nappiaski tuli mullekin. Kiitos sinulle! =0)