keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Keskellä viikkoa

Sitä oltais sitten taas keskellä viikkoa. Töiden jälkeen menin koululle tekemään harkkatyötä ja hyvin sainkin sitä eteenpäin. Huomenna menen jatkamaan ja ensi viikon alussa yritän olla valmis.

Kotona oli pitkästä aikaa postilaatikko täynnä ihanuuksia! Satukirjadeco on tullut takaisin kotiin! Arvontaan jonka järjestin decon yhteydessä ei ole osallistunut kuin kaksi ihmistä joten laitan heille kumpaisellekin jotain pientä kivaa tulemaan.
Memmun kanssa vaihdettiin pieniä salaisia paketteja swap small secret parcels -ryhmän kautta. Minun pakettini oli perillä jo aikaisemmin, tänään löytyi postin seasta Memmulta tullut paketti.
Myös Elliksen sisustusdeco tuli vuorostaan minulle. Huh, enhän tässä ole vähään aikaan mitään askartelujuttuja hommaillutkaan. Virkkausten parissa mennyt illat...

Pikaisesti kuolattuani postia suuntasimme parturiin/kampaajalle. Mulle tuli taas tämmönen mummo kampaus, siis samalla mallilla mutta lyhyempi mutta tuo kampaaja vaan ruukaa sitä muotoilla kampaukseksi niin että näytän ihan mummolta. Noh, kyllä ne siitä pesun jälkeen asettuu.
Matille tuli ihan hyvä kampaus vaikka vähän pelkäsin että minkä näköisenä mies lähtee kotiin. Vahaakin on nyt miehellä hiuksissa. ;) Ja silmät loistaa taas kirkkaammin kun nyt ne taas näkyvät!
Hyvähän reissu oli kun tutulla käyminen on halpaa ja saa vielä tuotteita kaupan päälle.

Nyt taidan alkaa kasaamaan tilausta Hollannista kun sain Maria H:n kaveriksi tilaukseen...

Ei kommentteja: