sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Rentouttava loma

Loma alkaa olla pikku hiljaa takana päin. Koulussa istuin kunnialla lukuvuoden viimeiset lähitunnit ja kaksi tenttiä tein. Toisesta en vielä tiedä miten meni, mutta toinen on selvitty läpi. Vielä pitäisi puurtaa kaksi harkkatyötä ja toiseen saatiin lisäaikaa juhannukseen asti joten ei mitään hätää.
Lomaa olen saanut kulutettua myös Greyn Anatomian parissa. Siskon kanssa ostettiin ensimmäinen kausi puoliksi ja olen nyt sen katsonut melkein kokonaan läpi. Niin, siis toistamiseen. Olenhan tietenkin katsonut sen jo kerran tv:stä.
Mikä ihaninta, tällä viikolla on saanut nukkua pitkään kolmena päivänä! Ja vielä yhdessä Matin kanssa! Ja vaikka ollaankin nukuttu pitkään niin torstai käytettiin tehokkaasti siivoamiseen. Yritän aina valita siivouspäivän niin että sen jälkeen on muutama kunnon vapaapäivä aikaa nauttia puhtaasta kodista.
Kuten jo alkuviikosta mainitsin, istutin kukkasia ja yrttejä. Ruccolat ovat hyvässä kasvussa ja yksi kukkanenkin näkyy jo! Ihanaa kun alkaa olla jo lämmintä. Parvekkeella uskallettiin jo kahvitellakin. Harmi vaan että täällä tuuli meinaa olla kylmä.
Noh, kesää ja kesälomaa odotellessa...

4 kommenttia:

TuuliS kirjoitti...

Oikein erikoiskiitos LV2007 parissa tehdystä työstäsi!

Hemmamamma kirjoitti...

Kiitos paketista, tuli tänään perille. Oli ihana! :)

Lotta kirjoitti...

Satukirjadecon olen lähettänyt jo jokin aika sitten, viime viikolla. Nättejä oli kaikki sivut!

KaSil´s kirjoitti...

Juu, kaikki tein ohjeen mukaan paitsi korvat. Korvat tein samalla tekniikalla kuin kädet ja jalat mutta en kaventanut.