perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Voimaton

Tämä viikko on ollut jotenkin voimaton. Tavalliseen arkiseen intoiluun ei ole oikein päässyt. "Pakolliset" askartelut olen saanut aikaiseksi, mutta enpä paljon muuta. Fysiikkaa on opiskeltu joka ilta ja vaan masentaa mennä tenttiin. Siinä mielessä on kiva olo että olen sentään jaksanut opiskella ja yrittää.
Voimia on vienyt myös huoli siskon voinnista. Hänellä flunssa vaan paheni ja keskiviikkona todettiin keuhkokuume. Nyt hän on käynyt tunnin päivässä tiputuksessa terveyskeskuksessa. Tänään oli vielä saanut lihakseen pistoksen. Toivottavasti alkaa tokenemaan! Hus pois tuollaiset ilkiöt minun siskon kehosta! Matti on tietenkin huomannut ja ymmärtänyt minun huolen ja ehdottikin että lähdetään viikonloppuna piristämään koko porukkaa. Minä tietenkin yllätyin ja ilahduin avomieheni ideasta niin että päätin yllättää hänet muffinsseilla. Kaupungilta kävin töiden jälkeen ostamassa ainekset ja leivoin sillä aikaa kun Matti oli eilen salilla. Kyllä niitä muffinsseja sinne potilaallekin tuodaan, älä huoli!
Tosiaan, eilen päätin sitten piristää vähän itseäkin töiden jälkeen ja suuntasin kaupungille. Tiimarista ostin lintuja ja niille kodit. Ideana olisi koota kevätkranssi jossain vaiheessa. Kirpparilta löysin kevättakin! Se on vakosamettia ja siinä on kyllä ihan silkki(?)vuori. En oikein osaa yleensä ostaa kirpparilta vaatteita mutta tää lähti mukaan kun oli vaan 7 e.
Sit täytyy vielä mainita että ihana ja ystävällinen Eija piti mulle kirje(maili)kurssin leimaamisesta. Sain tosi hyvää tietoa ja tilaus Finnstamperille on lähdössä. Löysin muuten samalla niitä renkuloita joita olen etsinyt kalenteriini. Esittelen niitä sitten kun tulevat.

3 kommenttia:

maissi kirjoitti...

Hei!
Huomasin juuri, etten ole lähettänyt sinulle osoitettani (osallistuin siihen materiaaliswappiin), mutta Ritvalla, joka on minua ennen on se. Lähetänkö siis osoitettani?

vikke* kirjoitti...

Jaksuja sinne!!
Huomasin nyt vasta että kyselit niitä papereita. vastasinkin jo blogiini, eli kooltaan noin 15cm x 15 cm Koko ilmoitetaan tuumina: 6" x 6". Ovat tuollaisesta scrapbooking & paper grafting -vihkosesta ja vaihtariksi käy vaiks jotain paperia tai mikä muu tahansa jonka itse kelpuuttaisit ja joka käy atc askarteluun.

Olikohan mulla vielä sun osoite (?) pistä postia vik-ke@suomi24.fi niin tarkastetaan asia :)

ansku kirjoitti...

Satudeco on saapunut...
saanko ansku60 ät gmail.com postiin seuraavan osoitteen KIIIIITOOS...
Ihana deco ;)