maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Potilaiden piristystä

Käytiin siis viikonloppuna piristämässä keuhkokuumeessa olevaa siskoani. Lähdimme lauantaina koulun jälkeen ja melkein valosassa saatiin koko matka ajaa. Matkalla pysähdyttiin vähän snacks-kauppaan ja pitihän jotain juotavaakin saada. Kyllä huomasi että siellä piristystä tarvittiin. Äiti oli höösännyt vaikka mitä ruokia ja siskollakin taisi helpottaa kun sai avautua välillä jollekin muullekin kun äidille. Reissu oli yhtä Housen katsomista, muffinssien syömistä ja pelien pelaamista. Oli kiva viettää aikaa porukalla ja potilaskin alkoi olla jo pirteä.
Siskolla alkoi sitten tänään autokoulu! Kauhistus. Miten kaikki muut vanhenee mutta minä en?! Eihän se nyt vielä autoa voi ajaa. Mun pikkosisko. No joo, ei pienempi mutta nuorempi kyllä.
Ukki meinaa olla taas huonona. Äiti meinas lähtee ajaa tänne sitä kattoo mutta sain puhuttuu sille järkeä. Sisko on just paranemassa ja ajokeli on ihan kökkö. Äitin rauhottamiseksi käytiin sit Matin kanssa ukin luona. Samalla reissulla käytiin Matin porukoilla ja ostamassa viikon ruuat. Nyt saa olla rauhassa kotona loppuviikon.
Matti menee huomenna verenluovutukseen ja se on aika lötköä poikaa sitten. Taitaa olla koti-ilta tiedossa...

Ei kommentteja: