keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

Ei saa jäädä tuleen makaamaan

Viikko alkoi raskain mielin. Ukkini haettiin täältä veljeskodilta "kotiin". Samalla oli pieni muotoinen saattotilaisuus. Haikeaa oli. Menin sen jälkeen töihin ja oli vähän höntti olo. Meillä kun oli vielä töissä läksiäiset iltapäivällä. Monta eri tunnelmaa samalle päivälle. Huh.
Eilen oli taas masennus päivä eikä oikein mikään kiinnostanut. Tentteihin olisi pitänyt lukea ja siitäkös olo vaan pahentui kun ei saanut mitään aikaiseksi. Pääsiäisruohon kylvin kuitenkin. Illalla väsytti lopulta niin paljon että itku pääsi. En tiedä itkinkö ukkia vai muuten vaan kökköä päivää, mutta annoin tulla oikein kunnolla. Kylläpä puhdisti.
Tänään on päivä mennyt siirtymisestä ensin töihin, sitten kouluun, kodin kautta takaisin töihin ja taas kotiin. Nyt lähden hakemaan Matin töistä. Ei ole paljon ehtinyt keskittymään aina yhteen asiaan. :) Olen kuitenkin saanut tänään luettua kunnolla fysiikkaa ja tuntuu että jopa voisin huomenna tajutakin jotain tentissä. Täytyy vielä illalla tsempata.

Minä ajattelin laitella noita askartelu ja SAY juttuja omiin postauksiin joten lukekaahan tuolta alempaa päivitykset niistä.

7 kommenttia:

Kaisu kirjoitti...

Miten osaisin helpottaa oloasi ystäväni, lennätänkö perhosen luoksesi, laittaisinko suklaata,lopulta tiesin kerron hänelle että mielessäni hän on.

Aurinko nousee joka aamu pikkasen aikaisemmin ja kevät herättää luonnon.

Terkut Salosta =)

Kaisa V kirjoitti...

Kiitos sinulle ihanista korteista!Perille olivat tulleet :) On totta, että itku auttaa. Paljon voimia sinulle ja tsemppiä tenttiinkin! Päivät ovat vaan pitempiä ja valoisampia. *hali*

Paula kirjoitti...

Otan osaa. Käyn täällä säännöllisesti lueskelemassa, kun itsekin Rovaniemellä olen nyt reilut kolme vuotta asustellut ja opiskellut. Asuiko ukkisi Rovaniemen veljeskodilla? Olen ollut siellä harjoittelussa, tosi ihana paikka ja hyvä hoito siellä..

Millam kirjoitti...

voimia ja halaus!

Paula kirjoitti...

Hei, Porokadullahan mä opiskelen :) Ootko ihan samassa talossa töissä? Mä oon nyt harjoittelussa, kouluun menen pariksi päiväksi vasta toukokuussa ja sitten edessä on muutto takaisin kotikaupunkiin Ouluun. Sen verran utelias olen, että kysyn ehtikö ukkisi olla kauankin Veljeskodilla hoidossa?

mrs vsop kirjoitti...

Osanottoni sinulle ja paljon lohduttavia haleja.

Avara on taivaan syli.
Tuulen teitä purjehdin.
Pääsky lentää pääsi yli,
siinä olen minäkin.

Älä pelkää. Tulen kyllä.
Tulen kyllä takaisin.
Iltatuulen hyväilyssä:
siinä olen minäkin.

JohannaV kirjoitti...

Voimia sinulle! Materiaalikuori saapui eilen tänne, lähteekös tää seuraavaksi sitten Mrs VSOP:lle?