sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

virvotaan varvotaan ja juotetaan kuravettä päälle

Loppuviikon tenteistä selvitty! Toisesta oli jo tullut kurssimerkintäkin joten sen kohdalta saa huokaista.
Lauantaina kävin koulussa vain aamun. Iltapäivällä olis alkanu yhdelle ryhmälle kurssi jota en ole vielä suorittanut, mutta päätin että lykkään sitä vielä. Tämä kevät on taas hässäkkää kaikkien muidenkin kurssien kanssa joten en ota nyt lisää paineita. Koska päätin asian vasta koululla niin jouduin reippailemaan kotiin kun Matti ja auto olivat reissussa. Tietenkin kotiuduttiin melkein samaan aikaan! Lähdettiin sitten vähän kiertelemään kirppareita ja kauppoja ja käytiin syömässä. Mentiin Martinaan kokeilemaan niiden uutta ruokalistaa, mutta pettymys oli ainakin minulle. Pihvi oli reunoilta kuin palanut eikä annoksissa ole enää mitään lisukkeita (ituja, grillattuja tomaatteja jne)! Hö. Kierrellen sain tarjoilijalle sanottua etten tykännyt niin sain jätskin ilmaiseksi että jäisi käynnistä parempi mieli. No jäi kyllä mutta eiköhän me nyt vähän aikaa kierretä kaupungin muita ruokapaikkoja. Illalla ajeltiin setän luo kylään. Setä itse ei kyllä ollut kotona mutta ei se menoa haitannut. Kahviteltiin ja saunottiin ja yhden maissa yöllä oltiin sitten kotona.
Ihme kyllä tänään ei nukuttu sen pidempään kuin tavallista ja alettiin touhuilemaan heti aamusta. Käytiin hakemassa pajunoksia ja niitä koristelin osan. Muutama oksa saatiin myös virpojilta joita kävi kuusi yhteensä. Täytyy loput karkit syödä itse... Iltapäivällä puuhastelin askartelujen parissa sillä aikaa kun Matti pelasi koneella. Yhden maze bookin sain kasattua ja koristeltua. Esittelen sen sitten myöhemmin. Iltasella haettiin Makuunista uusin Bond. Toimintaa oli ja tykkäsin kyllä.
Nyt alkaa touhu jo väsyttää, mutta olo on onnellinen. Pitkästä aikaa kunnon sunnuntai! Tällaisia sunnuntaiden pitäisikin olla!

Ei kommentteja: