keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Tuumailua

Alkuviikko on kulkenut eteenpäin omalla painollaan. Ihme viikko on kyllä tähän mennessä ollut kun ollaan vaan yhdessä löhötty. Avokki kyllä kävi salilla, mutta minä askartelin sitten sen ajan. Laskiaispullia ollaan mässätty ja tiistaina meni viimeiset. Tänään kävin sitten aamulla koulussa ja menin töihin vasta tuntien jälkeen.
Ai niin, viikonlopusta en muistanutkaan vielä kertoa, että huomasimme keskikaiuttimen oikean elementin särkevän ääntä. Kiikutettiin kajari liikkeeseen takaisin ja huoltoon se lähti. Oli niin tehokas myyjä ettei ees antanu selittää vikaa loppuun kun kirjoitteli jo huoltopaperit kuntoon. Minä en ees saanu kaikesta selvää mitä se puhu kun puhu niin nopeesti ja innokkaasti. Pääasia että asia on nyt hoidossa.

Huomasin että kirjoitukseni ovat painottuneet viime aikoina aika paljon askarteluun. Se johtuu yksinkertaisesti siitä että käytän vapaa-ajastani ison osan askarteluun.
Eilen sain askarreltua kulkuneuvo-atc:n ja kaksi keijukevät korttia. Rekisteröidyin muuten Artist Trading Card Forums –sivustolle. Vähän olen seuraillut siellä juttuja ja kerään rohkeutta osallistua ensimmäiseen vaihtoon. Olisihan se kiva vaihdella kortteja ympäri maailman.
Hmm… Satukirja-deco on matkalla jossain ja mulla on ikävä tunne, että se on hukkunut matkalle. Toivottavasti löytyy vielä jostain..

1 kommentti:

JohannaV kirjoitti...

Moikka! Ei oo deco hukkunut minnekään, tuli nimittäin tänään minulle ;)