sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Vapaa viikonloppu

Ihanan pitkä vapaa viikonloppu on mennyt kivasti löhötessä ja viettäessä aikaa avokin kanssa. Ollaan kokkailtu hyvää ruokaa, katsottu tv:tä ja hassuteltu.
Oman talon hankinta aloitettiin perjantaina –laitettiin kolme riviä lottoa. Talon malli on katsottuna valmiiksi, harmi vaan että rahoitus siirtyi taas viikolla.
Tänään käytiin pulkkamäessä ja herkuteltiin laskiaispullalla ja kaakaolla.

Jonkin verran olen saanut askarreltua Hiekkaoliivin vaihtoon eläinkortteja. Millamilta otin haasteen vastaan ja olen ideoinut deja vu ja spirit –kortteja. Myöskin Scillalle olen ideoinut kulkuneuvo-vaihtokorttia. Tiistaina pääsen rauhassa viimeistelemään kortit kun avokki menee salille.
Anskulle ja muillekin tiedoksi tuosta atc ketjusta, että kyllä siinä pitää hankkia itse vielä kuusi uutta ihmistä joille kirjeen lähettää. Eihän tässä muuten mitään hankalaa olisikaan.

Riemukasta laskiaista tiistaillekin!

4 kommenttia:

Ella Eliisa kirjoitti...

Meilläkin oli tilaus käsittelyssä tuon lottovoiton suhteen. Tälläkin kertaa se jäi siihen kuuluisaan jälkitoimitukseen. Plääh.

Anskun kirjoitti...

Noh..tajusinhan mä sen sitten heti kun jaksoin miettiä. Mietin vielä asiaa.

Ella Eliisa kirjoitti...

Vastailin noista julkaisusta sun kommenttisi perään omaan blogiini. Tuskin saat kyllä mitään irti niistä, kun en oikein itsekään tiennyt vastausta! :)

Scilla kirjoitti...

Oletko vielä laittanut kulkuneuvoa kulkemaan postin mukana? Kyselen ihan sen takia, että meillä tapahtui jotain kummallista ja postiluukku meni oudosti rikki ja posti tuli seuraavana päivänä kello 17 illalla, ja postiluukku on edelleen rikki ja aiheuttaa yhä outoja tapahtumia! Hihi. Melkein toivon ettei kulkuneuvosi ole vielä lähtenyt, koska tuon postinkulun kanssa tänne on ollut ilmeisesti ongelmia. :o