torstaina, tammikuuta 25, 2007

Tuulta ja tuiskua

Ensin oli pakkasta, nyt tuiskuaa! Mutta ei se haittaa kun vihdoin tuli oikea talvi!
Töissä sihteeri kävi muistuttamassa että minulla on 29 lomapäivää jotka pitäisi pitää pois ennen työsuhteen loppua eli kesäkuun viimeistä päivää. Tässähän se kevät menee lomaillessa! :) Tästä piristyneenä menin töiden jälkeen koululle hakemaan materiaalia fysiikan opiskeluun. Meillä on tentti lauantaina ja muutama asia on hämärän peitossa. Kahden kirjan avulla yritin sähkökenttiä laskia, mutta selvyyttä ei asiaan tullut. Lainasin siis kirjat ja yritän pyytää avokilta apua.
Miniloman jälkeen oli töissä hieman käynnistys vaikeuksia ja viikko oli ohi ennen kuin ehti kissaa sanoa. Illatkin on kotosalla mennyt nopsaan kun on kasattu Ikean ostoksia ja järjestelty paikkoja.
Huomiselta oli päivätunnit siirretty keskiviikolle ja iltatunnit peruttu kokonaan eli se olisi sitten vapaapäivä huomenna. Vähän puhuttiin että käytäis päivällä kattoo Tunturirallia ja sitä fysiikkaa pitäisi kerrata. Eiköhän siinä ole tarpeeksi hommaa huomiselle.

Piristystä tuuleen ja tuiskuun lähetti minulle SAY! Paketissa oli erilaisia papereita, kiiltokuvia, pastilleja ja söpö kortti! Hassua, juuri kiiltokuvia ja noita kuultavia papereita hipelöin Oulussa mutta en saanut ostettua. Tämä oli siis iloinen yllätys!

Ei kommentteja: