maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Olemme 1-vuotta!

Avokin "työkomennuksen" vuoksi suunnitellusta yhden yön reissusta venyikin neljän yön miniloma. Avokilla oli siis perjantaina töitä Oulussa. Ajelimme jo torstai-iltana valmiiksi Ouluun keikkakämpälle ettei perjantaiaamuna tarvisi herätä niin aikaisin. Perjantaipäivä menikin minulla Oulua kierrellessä avokin ollessa töissä. Iltapäivällä myös porukat tuli Ouluun ja siskoni halusikin käydä parissa kaupassa jo heti saavuttuaan. Minullahan tuo perjantain shoppailupäivä venyi kymmentuntiseksi (yhdeksästä seitsemään).
Lauantaina onneksi sai nukkua pitkään kun ei ollut kiirettä minnekään. Kaupoissa tietenkin käytiin myös lauantaina, mutta yhtä pitkää rupeamaa siitä ei tullut. (Mitään erikoista en Oulusta siis ostanut. Sunrise Avenuen –cd:n, Tapaus Punahilkka- dvd:n ja jotain pientä kivaa.) Illalla kävimme ihastelemassa uutta Finnkinoa. Hieno paikka se oli eikä elokuvassakaan (Deja Vu) ollut valittamista.
Sunnuntaiaamu meni myös löhötessä. Hotelliin siirryimme kahden aikoihin. (Meillä on tänään vuosipäivä ja halusimme sitä juhlistaa jotenkin. Siitä tämä koko Oulun reissun idea tuli.) Haimme pientä välipalaa Subwaysta ennen kuin lähdimme Edeniin läsimään. Illalla kävimme vielä syömässä Amarillossa. Kyllä väsytti mukavasti kun vihdoin pääsi sänkyyn!
Tänään oli vuorossa Ikea! Kunnon hotelliaamiaisen jälkeen suuntasimme nokkamme kohti Haparandaa. Muita ostosmatkalaisia ei liiemmin ollut ja saimme kyllä rauhassa kulkea ja katsella. Nähtävää riitti ja melkein kaikki ostoslistan tarvikkeet löytyikin mukaan. Ja tietysti vähän ylimääräistä.. Jonottamaan emme joutuneet normaalia pidempään (edessämme oli vain 3 naisen porukka). Kaikki ostokset saatiin mahdutettua autoon vaikka mukaan lähti lipasto, laatikosto, isoja muovilaatikoita, siivouskomeron ”hyllystö”, lamppu ja kasa keittiön tarvikkeita. Ruotsista halusin kuitenkin vielä itselle jotain tuliaista joten kävimme hakemassa pussillisen herkkuja marketista.
Kotimatka sujui hyvin kehitellen yritysideaani ja nyt on ihana olla kotona! Huomenna äiti ja sisko tulevat pistäytymään kylässä, mutta sen jälkeen saadaan alkaa kasaamaan ja sijoittelemaan Ikean ostoksia. Laitan kuvia ja tarkempaa raporttia kun ostokset on kasattu ja asetettu paikoilleen.

1 kommentti:

Hansu kirjoitti...

Onneksi olkoon vuosipäivän johdosta!

Olin itsekin viime perjantain ja lauantain Oulussa, harmi ettei tiedetty toisistamme :-D