sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Liikaa ideoita!

Onko kenelläkään muulla tätä samaa ongelmaa? Netistä löytyy mitä ihanimpia virkkaus/neulonta/askartelu/ompelumalleja joita haluaisi tehdä. Sitten ei saa mitään aikaiseksi kun miettii että mitä niistä haluaisi alkaa ensimmäisenä kokeilemaan. Nyt olen onneksi saanut itseni pysymään joululahjojen teossa, mutta iso lista näpärrettävää odottaa joulun jälkeistä aikaa jolloin saa näpärrellä myös (hyvällä omalla tunnolla) itselle! Ha!

Kerron teille nyt muutamista ihanuuksista joihin olen huumaantunut.
Crafting Japanese on siis kaikkea japanilaista näpertelyä. Japanese craft books resource sivustolla esitellään japanilaisia käsityökirjoja ja löytyypä sieltä myös linkkejä muutamiin ohjeisiin; erilaisia pieniä pehmoja, virkattu kissa eli amineko, pöllöjä ja löytyypä myös meikkipussi.
Kaikenlaiset ommellut ja virkatut maskotit eli amigurumit ovat vieneet sydämeni. Aiemmin äidiltä saamani puuvillalangat muuttuvat toivon mukaan joulun jälkeen ihaniksi pupuiksi ja nalleiksi.

Uusin tuttavuus on Matchbox Shrine:t eli vapaasti suomennettuna tulitikkuastipyhätöt. Aivan. Tulitikkuaskit on koristeltu ja niistä on tehty erilaisia muistolaatikoita. Esimerkkejä täällä, täällä ja täällä.

Vanha tuttavuus taas on leikekirjailu eli scrapbooking. Muutaman sivun olen jo itsekin saanut tehtyä, mutta kuvia olisi vielä paljon odottamassa kirjaan pääsyä. Netistä etsin ideoita sivuilleni ja sitten tuleekin eteen se valinnan vaikeus.

Enhän ole yksin "ongelmani" kanssa, enhän?

5 kommenttia:

Kaisu kirjoitti...

Et sä yksin ole, sama vika täälläkin kaikkea ihanaa löytyy koko ajan lisää, vaan mistäpä se aika niiden toteutukseen?
Joululahjoja minäkin tehtailen, villasukkaa koko 46 siinä riittää tikkuamista.

Hansu kirjoitti...

Juu et oo yksin... Lahjojen teko alkaa välillä jopa tylsistyttämään ja välillä haluttaa "salaa" tehdä itselle jotain.

Nähdään ärrällä ;-)

muoriska kirjoitti...

Et ole, tulee välissä sellainen perspektiivi virhe oikein..muilla on varmasti se 12h vuorokaudessa enemmän kuin mulla ;)

Mutta kokeillaan, mulla pitäisi olla vapaata n. 1130-> 1400 tuolloin 29.11. eli merkkaa vain allakkaan ;)

famu kirjoitti...

Ehdit vielä arvontaan.Jatkoin aikaa iltaan klo 24 asti.

Sandy kirjoitti...

Et ole yksin, todellakaan! :)