perjantaina, lokakuuta 27, 2006

No alakohan sitä lunta tulemaan!

Se alko sitten myrskyämään. Tulee kovasti ja lunta tulee! Huomenna pääsee kolaamaan jos meinaa päässä autolla johonkin. Avokki kyllä lupasi viedä minut aamulla kouluun, mutta katotaanhan aamulla. :)

Vaikka olisi saanut nukkua pitkään niin havahduin johonkin ääneen puoli ysin maissa enkä sitten saanut enää unta. Avokki oli tuonut Lapin Kansan laatikosta sisälle joten aamukahavi tippumaan ja lehden lukuun. Aamun pänttäsin OSI-mallia ja verkkojen IP-osoitteistusta. Huomenna olisi tentti. Saa nähä miten menee. Tentti on englanniksi ja verkossa. Hyvä juttu siinä on se että näkee heti onko tentti menny läpi. Palkitsen itseni huomenna kaikesta huolimatta.
Iltapäivällä pänttäminen alkoi vastustaa joten lähdin hetkeksi Everwoodin maisemiin. Sain samalla myös yhden joululahjoista valmiiksi. Nyt on jo kaksi valmistunutta lahjaa! Vielä monta tekemättä mutta aikataulussa ollaan vielä. Keksittiin sitten avokin kanssa eilen yksi hyvä joululahjaidea jonka hän voi puolestaan toteuttaa. Mukavaahan se on että hän tekee "oman osansa" lahjoista. Kuitenkin kun kummankin nimi aina lahjan antajiin laitetaan.

Lahjoista on hyvä hypätä virkkaa koru-tempaukseen ja on aika paljastaa minulle tullut ja minulta lähtenyt koru. TADAA!Kaulassani komeilee Nainalta saapunut koru. Jouluiset omenat taas matkasivat Famulle.

Tänään tuli perille Marin lähettämä Joulun odotus -arvontavoitto. Koska paketissa olevassa kirjeessä luki että paketti sisältää jotain joulun odotukseen avasin paketin heti. Ja mitä ihanuutta siellä olikaan! Tuikkukippoa olen katsonut moneen kertaa kaupassa, suklaata himosin jo päivällä, virkattu liina on kaunis ja muotit tulevat käyttöön kunhan piparien leivonta aika tulee. Kiitos Mari!

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvä että kelpasi! :) Ja arvasinhan, ettet malta säästää avaamista jouluaattoon... ;) Ihanan kuvan olet kyllä noista ottanut, minäkin laitan kuvan blogiini, vaikken kyllä tainnut sen ottamisessa ja muokkaamisessa noin hyvin onnistua. :)

famu kirjoitti...

Olen täällä pitänyt peukkuja pystyssä tenttisi onnistumisen puolesta.

Ama kirjoitti...

Täälläkin on näemmä koru virkattu :) Oikein makea. Saako omppukorusta julkaista kuvan blogissani, jonne yritän keräillä korusatoa?